Hiihtolomaleirillä on vielä tilaa - ilmoittaudu mukaan!

Hiihtolomaleirillä on vielä tilaa - ilmoittaudu mukaan!

08.01.2021

Hiihtoloman liikuntaleirille ovat tervetulleita kaikki 2008–2016-syntyneet lapset!

Ilmoittaudu mukaan:
https://kapa.myclub.fi/flow/events/2583322


Leirin ohjelmaan kuuluu sporttisia pelejä ja leikkejä innostavassa ilmapiirissä. Tavoitteemme on edistää lasten liikunnallista kasvatusta. Kaiken toimintamme lähtökohta on tukea jokaisen lapsen liikunnallisuutta ja kannustaa tutustumaan eri lajeihin turvallisessa ympäristössä. Lue lisää leirin taustasta ja tavoitteista: https://kapylanpallo.fi/leirit-2021

Leiripäivät alkavat yhteisesti klo 9.00 leirivastaavan aamunavauksella, jonka jälkeen leiriläiset jaetaan omiin ryhmiinsä. Päivät leirillä päätetään klo 16.00 leirivastaavan ohjaamalla yhteisleikillä. Työkiireitänne helpottaaksemme lapsen voi tuoda jo klo 8.15 ja hakea vasta klo 16.30 mennessä. Leiriviikon hinta on 99 euroa, joka sisältää ohjatun viikon lisäksi kaikki pelivälineet, liikuntatilat, lämpimän lounaan sekä leiripaidan. Kaikki leiriläiset on vakuutettu.


Hinta
99 €

Paikka
KäPa Campus, Elisabeth Kochin tie 3.

Yhteystiedot
info@kapylanpallo.fi

Peruutusehdot
Peruuttaminen on maksutonta 20.1.2021 saakka. Huomioithan, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mahdolliset sairaustapaukset katsomme tapauskohtaisesti. Ilmoittautuessasi hyväksyt ehdot.

Virustilanteen vaikutukset leireihin
Noudatamme viranomaisohjeistuksia. Leireillä ollaan väljästi ulkotiloissa ja ryhmäkoot pidetään pieninä. Päivittäin pidetään huolta hyvästä hygieniasta niin saniteettitilojen kuin ruokailujenkin osalta.

Dataline Sport | Molentum Oy