Maalivahtileiri

United-leirin ohella järjestetään maalivahtileiri, joka on suunnattu kaikille 2008–2014-syntyneille maalivahdeille sekä maalivahtipelaamisesta kiinnostuneille seuran omille sekä seuran ulkopuolisille pelaajille. Tarkoitus on tarjota motivoituneille maalivahtilupauksille harjoittelumahdollisuus, jossa kehitetään niitä taitoja, joita nykypäivän maalivahti tarvitsee. 

Leirin aikana tullaan harjoittelemaan seuraavia asioita: 

 • Maalivahdin perustorjuntatekniikat.
 • Koordinaatio (laji- ja liiketaidot).
 • Pelipaikkakohtainen havainnointi.
 • Maalivahdin teknistaktinen pelaaminen osana joukkuetta (esim. edun antaminen syöttämällä/houkuttelu kuljettamalla jne.).

Leiri tulee toimimaan osana United-leiriä, ja maalivahdit osallistuvat myös leiripäivän aikana järjestettäviin peleihin, joissa opittuja taitoja ja tekniikoita pääse soveltamaan itse pelissä. Päivät alkavat klo 10.00 ja päättyvät klo 14.00. Ravitseva lounas sekä leiripaita sisältyvät leirin hintaan.


Ilmoittaudu mukaan valitsemalla sopiva ajankohta:

Maalivahtileiri 6.–9.6.2022 - ilmoittautuminen avataan pian!
Maalivahtileiri 13.–16.6.2022 - ilmoittautuminen avataan pian!
 


Vastuuvalmentajana leirien aikana toimii Käpylän Pallon maalivahtivalmentaja Oliver Pannell. Oliver on pelannut juniorina Lincolnin akatemiassa sekä opiskellut ja pelannut USA:ssa. Lisäksi hän on toiminut opintojensa jälkeen päätoimisena maalivahtivalmentajana (mm. Wolverhamptonin akatemiassa). Oliver on suorittanut Englannissa FA Level 2 koulutuksen, joka vastaa UEFA C-tutkintoa. 

Paikka

KäPa CampusElisabeth Kochin tie 3.
 

Hinta

4 päivää: 69 €
8 päivää: 120 €

Maalivahtileirin jälkeen, iltapäivisin, sekä perjantaina (koko päivä) on mahdollisuus liittyä mukaan liikuntaleirille edulliseen 19 euron lisähintaan.


Yhteystiedot

Kaikissa kysymyksissä ja laskutusasioissa voitte olla yhteydessä: info@kapylanpallo.fi


Peruutusehdot

Peruutus on maksutonta 30 päivää ennen leirin alkua, sen jälkeen maksua ei palauteta. Huomioithan, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mahdolliset sairaustapaukset katsomme tapauskohtaisesti. Ilmoittautuessasi hyväksyt ehdot.


Virustilanteen vaikutukset leireihin

Noudatamme viranomaisohjeistuksia. Leireillä ollaan väljästi ulkotiloissa ja ryhmäkoot pidetään pieninä. Päivittäin pidetään huolta hyvästä hygieniasta niin saniteettitilojen kuin ruokailujenkin osalta.

Mikäli rajoitukset tiukentuvat ennen leirien alkua, tiedotamme mahdollisista muutoksista välittömästi kaikille leiriläisille. Leirin peruuntuessa osallistumismaksu palautetaan osallistujille täysimääräisenä.

Muista nämä:

 • Jos tunnet itsesi kipeäksi, et voi osallistua tapahtumaan.
 • Huolehdi käsihygieniasta – pidä oma henkilökohtainen käsidesi mukana.
 • Vessassa käynnin jälkeen pese kätesi huolellisesti.
 • Yskitään ja aivastetaan hihaan.
 • Vältetään syljeskelyä ja huutamista.
 • Pyritään välttämään kasvojen koskettelua käsillä.
 • Huolehditaan turvaetäisyyksistä.

Turvallisuusohjeistus


Huomioitavaa

Muistakaa ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista, allergioista, toiveista ja muista lisätiedoista ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Dataline Sport | Molentum Oy