Käpylän pallo

Maalivahtileiri

United-leirin ohella järjestetään maalivahtileiri, joka on suunnattu kaikille 2008–2014-syntyneille maalivahdeille sekä maalivahtipelaamisesta kiinnostuneille seuran omille sekä seuran ulkopuolisille pelaajille. Tarkoitus on tarjota motivoituneille maalivahtilupauksille harjoittelumahdollisuus, jossa kehitetään niitä taitoja, joita nykypäivän maalivahti tarvitsee. 

Leirin aikana tullaan harjoittelemaan seuraavia asioita: 

  • Maalivahdin perustorjuntatekniikat.
  • Koordinaatio (laji- ja liiketaidot).
  • Pelipaikkakohtainen havainnointi.
  • Maalivahdin teknistaktinen pelaaminen osana joukkuetta (esim. edun antaminen syöttämällä/houkuttelu kuljettamalla jne.).

Leiri tulee toimimaan osana United-leiriä, ja maalivahdit osallistuvat myös leiripäivän aikana järjestettäviin peleihin, joissa opittuja taitoja ja tekniikoita pääse soveltamaan itse pelissä. Päivät alkavat klo 10.00 ja päättyvät klo 14.00. Ravitseva lounas sekä leiripaita sisältyvät leirin hintaan.


Ilmoittaudu mukaan valitsemalla sopiva ajankohta:

Maalivahtileiri 6.–9.6.2022 | Ilmoittautuminen sulkeutunut
Maalivahtileiri 13.–16.6.2022 | Ilmoittautuminen sulkeutunut


Vastuuvalmentajana leirien aikana toimii Käpylän Pallon maalivahtivalmentaja Oliver Pannell. Oliver on pelannut juniorina Lincolnin akatemiassa sekä opiskellut ja pelannut USA:ssa. Lisäksi hän on toiminut opintojensa jälkeen päätoimisena maalivahtivalmentajana (mm. Wolverhamptonin akatemiassa). Oliver on suorittanut Englannissa FA Level 2 koulutuksen, joka vastaa UEFA C-tutkintoa. 

Paikka

KäPa CampusElisabeth Kochin tie 3.
 

Hinta

4 päivää: 69 €
8 päivää: 130 €*
*sis. yhden leiripaidan.

Aamuisin ja iltapäivisin, sekä perjantaina (koko päivän) on mahdollisuus liittyä mukaan liikuntaleirille edulliseen 19 euron viikkohintaan.


Yhteystiedot

Kaikissa kysymyksissä ja laskutusasioissa voitte olla yhteydessä: [email protected]


Peruutusehdot

Peruutus on maksutonta 30 päivää ennen leirin alkua, sen jälkeen maksua ei palauteta. Huomioithan, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mahdolliset sairaustapaukset katsomme tapauskohtaisesti. Ilmoittautuessasi hyväksyt ehdot.


Virustilanteen vaikutukset leireihin

Noudatamme aina voimassa olevia viranomaisohjeistuksia, ja seuraamme aktiivisesti tilannetta. Mikäli rajoitukset tiukentuvat ennen leirien alkua, tiedotamme mahdollisista muutoksista välittömästi kaikille leiriläisille.


Huomioitavaa

Muistakaa ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista, allergioista, toiveista ja muista lisätiedoista ilmoittautumisen yhteydessä.