Käpylän pallo

United-leiri

Edistyneimmille futaajille KäPa tarjoaa ammattivalmentajien vetämiä United-leirejä, jotka ovat tarkoitettu vuosina 2012–2016-syntyneille kilpatason pelaajille, jotka pelaavat ikäluokan korkeimmalla tasolla. Näitä tasoja pelaavat United, City Black ja 2016–2017 Barca -joukkueet. Tätä alemman tason pelaajien tulisi aina keskustella valmennuspäällikön kanssa ennen ilmoittautumista. Tervetulleita ovat myös muiden seurojen kilpatason futarit!

United-leireillä pääpaino on jalkapallon harjoittelussa ja pelaamisessa. Leirin aikana harjoitellaan niin koordinatiivisia valmiuksia, teknis-taktisia jalkapallotoimintoja kuin myös motorisia laji- ja liiketaitoja. Kaikki harjoitukset ovat suunniteltuja seuran ammattivalmentajien toimesta. Lisäksi leirillä tullaan pelaamaan paljon lasten ikään ja kehitysvaiheeseen sopivia pelimuotoja niin, että kaikki saavat kokea pätevyyden tunnetta, yhteenkuuluvuutta ja autonomiaa.

Leirillä harjoittelun vaatimustaso sekä tempo on hyvin korkea, ja valmentajat jakavat pelaajat tasonsa mukaisiin ryhmiin, eikä näihin jakoihin voi vaikuttaa. Vaihtoehtona tälle on liikuntaleiri, jossa jalkapalloa pääsee harjoittelemaan rennommassa ympäristössä.


Ilmoittaudu mukaan valitsemalla sopiva ajankohta:

 


Päivän rakenne United-leireillä:

  • klo 10.00 Toivotetaan pelaajat tervetulleeksi leirille ja kerrotaan päivän oppimistavoitteet.
  • klo 10.10–11.30 1.harjoitus (ohittaminen ja teemaan sopivat harjoitteet sekä pienpelit).
  • klo 11.30–12.10  Lounas (sisältyy leirihintaan) ja vapaata pelailua.
  • klo 12.30–14.00 2.harjoitus (kuljettaminen ja teemaan sopivat pelit turnausmuotoisesti).

United-leireistä vastaavat seuran ammattivalmentajat Jesse Martin ja Mohaiman ”Muhis” Abdilamir.

Hinta
1 viikko: 89 €
2 viikkoa: 169 €*
*sis. yhden leiripaidan.

Aamuisin ja iltapäivisin, sekä perjantaina (koko päivän) on mahdollisuus liittyä mukaan liikuntaleirille edulliseen 20 euron viikkohintaan.

Paikka
KäPa Campus, Elisabeth Kochin tie 3.

Yhteystiedot

Kaikissa kysymyksissä ja laskutusasioissa voi olla yhteydessä: [email protected]
United- ja maalivahtileirivastaava: Jesse Martin, [email protected] (huom! Leiri-ilmoittautumisiin ja jonotuspaikkoihin liittyissä kysymyksissä ole yhteydessä [email protected])

Maksu- ja peruutusehdot
14 pv netto. Peruutus on maksutonta 30 päivää ennen leirin alkua, ja sen jälkeen maksua ei voida palauttaa. Ilmoittautuessasi hyväksyt ehdot.

Huomioitavaa
Mainitkaa mahdollisista erityisruokavalioista, allergioista, toiveista ja muista lisätiedoista ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen tehdään osallistujan (ei huoltajan) nimellä.