Futiskoulu

KäPa järjestää perinteiset futiskoulut 2013–2018-syntyneille aloitteleville futareille KäPa Campuksella kesällä 2021 ⚽

On lapsi sitten jalkapalloharrastusta aloittava, toiminnallisesta ja liikunnallisesta harrastuksesta kiinnostunut tai muuten vaan innokas, niin kaikki ovat tervetulleita lähtötasoon katsomatta. Tavoitteena on tutustuttaa lapset lajiin, liikkumaan, leikkimään sekä pelailemaan. Futiskoulut ajoittuvat kesä- ja elokuun ensimmäisille viikoille, tiistai­–torstai-illoille klo 17–18.30.

Futiskoulun osallistujalle annamme omalla nimellä sekä toivepelinumerolla varustetun KäPa-pelipaidan, jalkapallon, juomapullon sekä diplomin suoritetusta futiskoulusta.

Ohjaajina futiskoulussa toimivat KäPan koulutetut valmentajat, ja lapset pääsevät liikkumaan kannustavassa, organisoidussa sekä turvallisessa ympäristössä. Varustukseksi futiskoululaiselle riittää säänmukainen liikunnallinen vaatetus sekä lenkkarit.


Tervetuloa mukaan!


Ilmoittaudu valitsemalla sopiva ajankohta:Ajankohdat

1.–3.6.2021, klo 17.00–18.30
8.–10.6.2021, klo 17.00–18.30
3.–5.8.2021, klo 17.00–18.30


Hinta

3 päivää: 39 €
6 päivää: 59 €*
9 päivää: 79 €*
*(sis. yhdet varusteet)


Paikka

KäPa CampusElisabeth Kochin tie 3.


Yhteystiedot

Roope Pulkkinen, junioripäällikkö, roope.pulkkinen@kapylanpallo.fi
Kysymyksissä ja laskutusasioissa voitte olla yhteydessä: info@kapylanpallo.fi


Peruutusehdot

Peruutus on maksutonta 1kk ennen koulun alkua, sen jälkeen maksua ei palauteta. Huomioithan, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mahdolliset sairaustapaukset katsomme tapauskohtaisesti. Ilmoittautuessasi hyväksyt ehdot.


Virustilanteen vaikutukset futiskouluun

Noudatamme viranomaisohjeistuksia. Futiskoulussa ollaan väljästi ulkotiloissa ja ryhmäkoot pidetään pieninä. Hyvä hygienia huomioidaan kaikessa toiminnassa. Jos rajoitukset tiukentuvat ennen koulun alkua, tiedotamme mahdollisista muutoksista välittömästi kaikille osallistujille.


Huomioitavaa

Muistakaa ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista, allergioista, toiveista ja muista lisätiedoista ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Dataline Sport | Molentum Oy