Leirit

Yleistä leireistä

Käpylän Pallon liikuntaleirit 5­–13-vuotiaille järjestetään vuonna 2022 koululaisten loma-aikoina. Edistyneimmille futaajille KäPa tarjoaa seuran ammattivalmentajien vetämiä maalivahti- sekä United-leirejä. Nuoremmille innokkaille futareille suosittelemme kolmen päivän futiskoulua.

Paikkana leireille ja kouluille toimii KäPan uudistunut valmennuskeskus, KäPa Campus.


Leirien tausta ja tavoitteet

Käpylän Pallo ry on järjestänyt lapsille ja nuorille suunnattuja liikuntaleirejä jo vuodesta 2008 alkaen. Viime vuonna leireille osallistui lähes 400 lasta. Suuren kysynnän vuoksi ja erinomaisen palautteen innoittamana olemme lisänneet vuosittaista leiriviikkojen määrää.

Liikuntaleirien menestys perustuu asiantuntevien ohjaajien ja monipuolisen ohjelman lisäksi pitkäjänteiseen yhteistyöhön sekä leiriläisten että vanhempien kanssa. Toivomme jatkossakin saavamme uusia ehdotuksia ja palautetta kehittääksemme KäPan liikuntaleireistä yhä paremman kokemuksen jokaiselle lapselle. Erityisen tärkeää meille on säilyttää hyvä ja luotettava maineemme hauskojen ja turvallisten lasten liikuntaleirien järjestäjänä.

Leirien aikana leiriohjelmaa on käyty läpi lukemattomia kertoja ja sitä uudistetaan joka vuosi vastaamaan yhä paremmin kunkin ryhmän ominaisuuksia. Tiedämme kokemuksesta, mitä hyvä, hauska, innostava ja turvallinen leiriohjelma vaatii.

Ammattitaitoiset ohjaajamme ovat hienojen puitteiden ja monipuolisen ohjelman ohella koko toimintamme kulmakivi. Kiinnitämme ohjaajien valinnassa erityistä huomiota kolmeen tekijään: luotettavuuteen, ammattitaitoon ja kokemukseen lasten parissa työskentelystä. Vuosien aikana terveen aterian merkitys on kasvanut, ja tämän vuoksi leiriruokaan ollaan panostettu.
 


Yhteystiedot

Liikuntaleirin vastuuhenkilönä toimii KäPan junioripäällikkö Roope Pulkkinen, roope.pulkkinen@kapylanpallo.fi
United- ja maalivahtileirivastaavana toimii Jesse Martin, jesse.martin@kapylanpallo.fi
Kaikissa kysymyksissä ja laskutusasioissa voitte olla yhteydessä: info@kapylanpallo.fi
 

Virustilanteen vaikutukset leireihin

Noudatamme viranomaisohjeistuksia. Leireillä ollaan väljästi ulkotiloissa ja ryhmäkoot pidetään pieninä. Päivittäin pidetään huolta hyvästä hygieniasta niin saniteettitilojen kuin ruokailujenkin osalta.

Mikäli rajoitukset tiukentuvat ennen leirien alkua, tiedotamme mahdollisista muutoksista välittömästi kaikille leiriläisille. Leirin peruuntuessa osallistumismaksu palautetaan osallistujille täysimääräisenä.

Muista nämä:

  • Jos tunnet itsesi kipeäksi, et voi osallistua tapahtumaan.
  • Huolehdi käsihygieniasta – pidä oma henkilökohtainen käsidesi mukana.
  • Vessassa käynnin jälkeen pese kätesi huolellisesti.
  • Yskitään ja aivastetaan hihaan.
  • Vältetään syljeskelyä ja huutamista.
  • Pyritään välttämään kasvojen koskettelua käsillä.
  • Huolehditaan turvaetäisyyksistä.

Turvallisuusohjeistus

 

Dataline Sport | Molentum Oy