Käpylän pallo

Leirit

Yleistä leireistä

Käpylän Pallon liikuntaleirit 5­–13-vuotiaille järjestetään vuonna 2022 koululaisten loma-aikoina. Edistyneimmille futaajille KäPa tarjoaa seuran ammattivalmentajien vetämiä maalivahti- sekä United-leirejä. Nuoremmille innokkaille futareille suosittelemme kolmen päivän futiskoulua.

Paikkana leireille ja kouluille toimii KäPan uudistunut valmennuskeskus, KäPa Campus.


Leirien tausta ja tavoitteet

Käpylän Pallo ry on järjestänyt lapsille ja nuorille suunnattuja liikuntaleirejä jo vuodesta 2008 alkaen. Viime vuonna leireille osallistui lähes 400 lasta!

Liikuntaleirien menestys perustuu asiantuntevien ohjaajien ja monipuolisen ohjelman lisäksi pitkäjänteiseen yhteistyöhön sekä leiriläisten että vanhempien kanssa. Toivomme jatkossakin saavamme uusia ehdotuksia ja palautetta kehittääksemme KäPan liikuntaleireistä yhä paremman kokemuksen jokaiselle lapselle. Erityisen tärkeää meille on säilyttää hyvä sekä luotettava maineemme hauskojen, kehittävien ja turvallisten lasten leirien järjestäjänä.

Leirien aikana leiriohjelmaa on käyty läpi lukemattomia kertoja, ja sitä uudistetaan joka vuosi vastaamaan yhä paremmin kunkin ryhmän ominaisuuksia. Tiedämme kokemuksesta, mitä hyvä, hauska, innostava ja turvallinen leiriohjelma vaatii.

Ammattitaitoiset ohjaajamme ovat hienojen puitteiden ja monipuolisen ohjelman ohella koko toimintamme kulmakivi. Kiinnitämme ohjaajien valinnassa erityistä huomiota kolmeen tekijään: luotettavuuteen, ammattitaitoon ja kokemukseen lasten parissa työskentelystä.
 


Yhteystiedot

Liikuntaleirin vastuuhenkilönä toimii KäPan junioripäällikkö Mikko Helsenius, [email protected]
United- ja maalivahtileirivastaavana toimii Jesse Martin, [email protected]
Kaikissa kysymyksissä ja laskutusasioissa voitte olla yhteydessä: [email protected]

Virustilanteen vaikutukset leireihin

Noudatamme aina voimassa olevia viranomaisohjeistuksia. Mikäli rajoitukset tiukentuvat ennen leirien alkua, tiedotamme mahdollisista muutoksista välittömästi kaikille leiriläisille.