Käpylän pallo

Leirit & koulut

Yleistä leireistä ja futiskouluista

Käpylän Pallon liikuntaleirit 6­–12-vuotiaille järjestetään vuonna 2024 koululaisten loma-aikoina. Edistyneimmille futaajille KäPa tarjoaa seuran ammattivalmentajien vetämiä maalivahti- sekä United-leirejä. Nuoremmille innokkaille futareille suosittelemme kolmen päivän futiskoulua.

Paikkana leireille ja kouluille toimii KäPan valmennuskeskus, KäPa Campus.


Leirien tausta ja tavoitteet

Käpylän Pallo ry on järjestänyt lapsille ja nuorille suunnattuja liikuntaleirejä jo vuodesta 2008 alkaen. Viime vuonna leireille ja futiskouluihin osallistui lähes 400 lasta!

Liikuntaleirien menestys perustuu aktiivisten sekä luotettavien ohjaajien ja monipuolisen ohjelman lisäksi pitkäjänteiseen yhteistyöhön sekä leiriläisten että vanhempien kanssa. Toivomme jatkossakin saavamme uusia ehdotuksia ja palautetta kehittääksemme KäPan liikuntaleireistä yhä paremman kokemuksen jokaiselle lapselle. Erityisen tärkeää meille on säilyttää hyvä sekä luotettava maineemme hauskojen, kehittävien ja turvallisten lasten leirien järjestäjänä. Tiedämme kokemuksesta, mitä hyvä, hauska, innostava ja turvallinen leiriohjelma vaatii.
 


Yhteystiedot

Liikuntaleirin vastuuhenkilönä toimii KäPan junioripäällikkö Mikko Helsenius, [email protected]
United- ja maalivahtileirivastaavana toimii Jesse Martin, [email protected]
Kaikissa kysymyksissä ja laskutusasioissa voitte olla yhteydessä: [email protected]