Käpylän pallo

Turnaukset

Kevätturnaus

Käpylän Pallo järjestää perinteiseen tapaan Kevätturnauksen 28.–29.5.2022. Suuren suosion saanut turnaus ajoittuu jälleen koulujen loppumiseen ja on samalla energinen startti futiskesään 2022 ⚽

Ottelut pelataan Käpylän urheilupuistossa, Käpylän Pallon uudistetussa valmennuskeskuksessa Vallilanlaaksossa sekä muilla lähialueen luonnonnurmi- ja tekonurmikentillä.

Tervetuloa mukaan turnaukseen!


Pingviini Cup

Pingviini Cup potkaistaan jälleen käyntiin kesälomien jälkeen elokuussa 13.–14.8.2022 Helsingissä. Pingviini Cup on vuosittain järjestettävä turnaus, joka kokoaa futissankarit kokoon jo 11. kerran!

Turnaus on tarkoitettu 2009–2017-syntyneille pelaajille. Joukkueet jaetaan tasolohkoihin, joilla taataan jokaiselle joukkueelle kuusi jännittävää ja tasaista ottelua. Viime vuonna turnaus keräsi kokoon 640 joukkuetta eri puolilta Suomea.
Ottelut pelataan Käpylän Pallon uudistetussa valmennuskeskuksessa Vallilanlaaksossa ja Käpylän urheilupuistossa sekä muilla lähialueen luonnonnurmi- ja tekonurmikentillä.

Pingviini Cup on ehdottomasti koko perheen tapahtuma - luvassa jännittäviä otteluita ja yhdessäolon riemua.

Ilmoittaudu mukaan! ⚽


Winterliiga

Winterliiga järjestetään toisen kerran 30.10.20201 alkaen. Tavoitteenaan olla Suomen laadukkain talviliigasarja.

Kaikki ottelut pelataan lämmitetyillä kentillä ja kahdessa huippuluokan jalkapallohallissa. Kaikissa ottelupaikoissa löydettävissä muuan muassa lämmitetyt pukukopit, wc:t, suihkut ja kenttähenkilökunta. Turnaus on tarkoitettu kaikille futiksesta kiinnostuneille lapsille, nuorille ja aikuisille! Joukkueet jaetaan tasolohkoihin, joilla taataan otteluohjelman mukaisesti 7–12 ottelua.

Järjestäjinä: HJK ry ja Käpylän Pallo ry
Tulospalvelu: Torneopal

Tervetuloa mukaan Winterliigaan 2021–2022!