Turnaukset

Kevätturnaus

Käpylän Pallo järjestää perinteiseen tapaan Kevätturnauksen 29.–30.5.2021. Suuren suosion saanut turnaus ajoittuu jälleen koulujen loppumiseen ja on samalla energinen startti futiskesään 2021 ⚽
Ottelut pelataan Käpylän urheilupuistossa, Käpylän Pallon uudistetussa valmennuskeskuksessa Vallilanlaaksossa sekä muilla lähialueen luonnonnurmi- ja tekonurmikentillä.
Tervetuloa mukaan turnaukseen!

Pingviini Cup

Pingviini Cup potkaistaan jälleen käyntiin kesälomien jälkeen elokuussa 14.­–15.8.2021 Helsingissä. Pingviini Cup on vuosittain järjestettävä turnaus, joka kokoaa futissankarit kokoon jo 11. kerran!

Turnaus on tarkoitettu 2007–2015-syntyneille pelaajille. Joukkueet jaetaan tasolohkoihin, joilla taataan jokaiselle joukkueelle kuusi jännittävää ja tasaista ottelua. Viime vuonna turnaus keräsi kokoon 450 joukkuetta eri puolilta Suomea.
Ottelut pelataan Käpylän Pallon uudistetussa valmennuskeskuksessa Vallilanlaaksossa ja Käpylän urheilupuistossa sekä muilla lähialueen luonnonnurmi- ja tekonurmikentillä.
Pingviini Cup on ehdottomasti koko perheen tapahtuma - luvassa jännittäviä otteluita ja yhdessäolon riemua.

TUTUSTU TURNAUKSEEN JA ILMOITTAUDU MUKAAN! ⚽

Winterliiga

Winterliiga 2020–2021 järjestetään ensimmäisen kerran 31.10.2020 alkaen. Tavoitteena on olla Suomen laadukkain talviliigasarja.
Kaikki ottelut pelataan lämmitetyillä kentillä ja kahdessa huippuluokan jalkapallohallissa. Kaikissa ottelupaikoissa löydettävissä muuan muassa lämmitetyt pukukopit, wc:t, suihkut ja kenttähenkilökunta.
Turnaus on tarkoitettu kaikille futiksesta kiinnostuneille lapsille, nuorille ja aikuisille! Joukkueet jaetaan tasolohkoihin, joilla taataan otteluohjelman mukaisesti 7–12 ottelua.

Järjestäjinä: HJK ry ja Käpylän Pallo ry
Tulospalvelu: Torneopal
Tervetuloa mukaan Winterliigaan!

Dataline Sport | Molentum Oy