Liikuntaleiri

Liikuntaleirit koululaisten loma-aikoina vuonna 2021

Vuonna 2021 liikuntaleirit ovat varmasti edellisten vuosien tapaan täynnä iloisia kasvoja. Mukana on sekä vanhoja konkareita että uusia innokkaita leiriläisiä, jotka haluavat aloittaa ja päättää lomansa perinteisellä KäPan liikuntaleirillä.

Liikuntaleiri on suunnattu kaikille 2008–2016-syntyneille lapsille! Leirien ohjelmaan kuuluu sporttisia pelejä ja leikkejä innostavassa ilmapiirissä. Leiriläiset jaetaan ikäryhmiin, jotka viikon aikana liikkuvat kokeneiden ja asiantuntevien ohjaajien johdolla. Leiri loppuu olympialaisiin, jolloin lapset jaetaan joukkueisiin ja kilpailemme erilaisissa lajeissa. Kaiken kaikkiaan viikon aikana ehdimme pelaamaan ja tutustumaan moneen eri lajiin sekä leikkimään monia eri leikkejä.

Tervetuloa mukaan!
 

Ilmoittaudu valitsemalla sopiva ajankohta:

Liikuntaleiri 6.–10.6.2022 - ilmoittautuminen avataan pian!
Liikuntaleiri 13.–17.6.2022 - ilmoittautuminen avataan pian!
Liikuntaleiri 1.–5.8.2021 - ilmoittautuminen avataan pian!
 Leiripäivät alkavat yhteisesti klo 9.00 leirivastaavan aamunavauksella, jonka jälkeen leiriläiset jaetaan omiin ryhmiinsä. Päivät leirillä päätetään klo 16.00 leirivastaavan ohjaamalla yhteisleikillä. Työkiireitänne helpottaaksemme lapsen voi tuoda jo klo 8.15 ja hakea vasta klo 16.30 mennessä. Kaiken toimintamme lähtökohta on tukea sekä edistää jokaisen lapsen liikunnallisuutta ja kannustaa tutustumaan eri lajeihin turvallisessa ympäristössä.

Leiriviikon hinta on 99 euroa (180 €/2vko), joka sisältää ohjatun viikon lisäksi kaikki pelivälineet, liikuntatilat (myös sadepäivinä), lämpimän lounaan sekä leirinpaidan. Kaikki leiriläiset on vakuutettu.


Paikka

KäPa CampusElisabeth Kochin tie 3.
 

Hinta

1 viikko: 99 €
2 viikkoa: 180 €


Yhteystiedot

Liikuntaleirin vastuuhenkilönä toimii KäPan junioripäällikkö Roope Pulkkinen, roope.pulkkinen@kapylanpallo.fi
Kaikissa kysymyksissä ja laskutusasioissa voitte olla yhteydessä: info@kapylanpallo.fi


Peruutusehdot

Peruutus on maksutonta 30 päivää ennen leirin alkua, sen jälkeen maksua ei palauteta. Huomioithan, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mahdolliset sairaustapaukset katsomme tapauskohtaisesti. Ilmoittautuessasi hyväksyt ehdot.
 

Virustilanteen vaikutukset leireihin

Noudatamme viranomaisohjeistuksia. Leireillä ollaan väljästi ulkotiloissa ja ryhmäkoot pidetään pieninä. Päivittäin pidetään huolta hyvästä hygieniasta niin saniteettitilojen kuin ruokailujenkin osalta.

Mikäli rajoitukset tiukentuvat ennen leirien alkua, tiedotamme mahdollisista muutoksista välittömästi kaikille leiriläisille. Leirin peruuntuessa osallistumismaksu palautetaan osallistujille täysimääräisenä.

Muista nämä:

  • Jos tunnet itsesi kipeäksi, et voi osallistua tapahtumaan.
  • Huolehdi käsihygieniasta – pidä oma henkilökohtainen käsidesi mukana.
  • Vessassa käynnin jälkeen pese kätesi huolellisesti.
  • Yskitään ja aivastetaan hihaan.
  • Vältetään syljeskelyä ja huutamista.
  • Pyritään välttämään kasvojen koskettelua käsillä.
  • Huolehditaan turvaetäisyyksistä.

Turvallisuusohjeistus


Huomioitavaa

Muistakaa ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista, allergioista, toiveista ja muista lisätiedoista ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Dataline Sport | Molentum Oy