Käpylän pallo

Liikuntaleiri

Liikuntaleirit koululaisten loma-aikoina vuonna 2022

Vuonna 2022 liikuntaleirit ovat varmasti edellisten vuosien tapaan täynnä iloisia kasvoja. Mukana on sekä vanhoja konkareita että uusia innokkaita leiriläisiä, jotka haluavat aloittaa ja päättää lomansa perinteisellä KäPan liikuntaleirillä.

Liikuntaleiri on suunnattu kaikille 2009–2017-syntyneille lapsille! Leirien ohjelmaan kuuluu sporttisia pelejä ja leikkejä innostavassa ilmapiirissä. Leiriläiset jaetaan ikäryhmiin, jotka viikon aikana liikkuvat kokeneiden ja asiantuntevien ohjaajien johdolla. Leiri loppuu olympialaisiin, jolloin lapset jaetaan joukkueisiin ja kilpailemme erilaisissa lajeissa. Kaiken kaikkiaan viikon aikana ehdimme pelaamaan ja tutustumaan moneen eri lajiin sekä leikkimään monia eri leikkejä.

Tervetuloa mukaan!
 

Ilmoittaudu valitsemalla sopiva ajankohta:

Liikuntaleiri 6.–10.6.2022 | Ilmoittautuminen sulkeutunut
Liikuntaleiri 13.–17.6.2022 | Ilmoittautuminen sulkeutunut
Liikuntaleiri 1.–5.8.2022 | Ilmoittautuminen sulkeutunut
 Leiripäivät alkavat yhteisesti klo 9.00 leirivastaavan aamunavauksella, jonka jälkeen leiriläiset jaetaan omiin ryhmiinsä. Päivät leirillä päätetään klo 16.00 leirivastaavan ohjaamalla yhteisleikillä. Työkiireitänne helpottaaksemme lapsen voi tuoda jo klo 8.15 ja hakea vasta klo 16.30 mennessä. Kaiken toimintamme lähtökohta on tukea sekä edistää jokaisen lapsen liikunnallisuutta ja kannustaa tutustumaan eri lajeihin turvallisessa ympäristössä.

Leiriviikon hinta on 99 euroa (180 €/2vko), joka sisältää ohjatun viikon lisäksi kaikki pelivälineet, liikuntatilat (myös sadepäivinä), lämpimän lounaan sekä leiripaidan. Kaikki leiriläiset on vakuutettu.


Paikka

KäPa CampusElisabeth Kochin tie 3.
 

Hinta

1 viikko: 99 €
2 viikkoa: 180 €*
3 viikkoa: 250 €*
*sis. yhden leiripaidan.


Yhteystiedot

Liikuntaleirin vastuuhenkilönä toimii KäPan junioripäällikkö Mikko Helsenius, [email protected]
Kaikissa kysymyksissä ja laskutusasioissa voitte olla yhteydessä: [email protected]


Peruutusehdot

Peruutus on maksutonta 30 päivää ennen leirin alkua, sen jälkeen maksua ei palauteta. Huomioithan, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mahdolliset sairaustapaukset katsomme tapauskohtaisesti. Ilmoittautuessasi hyväksyt ehdot.
 

Virustilanteen vaikutukset leireihin

Noudatamme aina voimassa olevia viranomaisohjeistuksia, ja seuraamme aktiivisesti tilannetta. Mikäli rajoitukset tiukentuvat ennen leirien alkua, tiedotamme mahdollisista muutoksista välittömästi kaikille leiriläisille.


Huomioitavaa

Muistakaa ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista, allergioista, toiveista ja muista lisätiedoista ilmoittautumisen yhteydessä.