Käpylän pallo

Nappulaliiga

Käpylän Pallon Nappulaliiga käsittää vuosina 2016–2020-syntyneet pelaajat. Meille voi tulla harjoittelemaan ja pelaamaan ilman aikaisempaa kokemusta lajista - lapset jaetaan harjoituksissa tasojen mukaisiin ryhmiin, ja jokainen saa harjoitella omalla tasollaan. Harrastuksen tavoitteina on, että lapsilla on kivaa harjoituksissa ja niin edelleen kiinnostuksen syttyminen liikuntaa kohtaan. Ja mikä parasta, KäPan Nappulaliigan toimintaan pääsee mukaan helposti jo samalla viikolla!

Ilmoittaudu mukaan pääkaupunkiseudun parhaimpaan nappulafutistoimintaan täällä.

llmoittautumisen jälkeen voi tulla seuraavana sunnuntaina suoraan oman ikäluokan harjoituksiin. Alkuun varusteiksi riittävät aluksi liikunnallinen vaatetus, juomapullo sekä reipas mieli. Oma pallo (3) on hyvä olla mukana, mutta ei pakollinen.


Nappulaliigassa voit valita harrastaako pelaaja futista kerran vai kaksi viikossa (maksut). Harjoituspäivät ovat pääsääntöisesti keskiviikko sekä sunnuntai, ja edistyneimmät ryhmät treenaavat jopa kolme kertaa viikossa läpi kauden. KäPa Nappulaliigan futarit treenaavat laadukkaissa KäPa Campuksella osaavien valmentajien johdolla.Tutustu myös suosittuihin leireihimme sekä perhefutikseen.


Lisätietoja:[email protected]


Käpylän Pallo Facebookissa
Käpylän Pallo Instagramissa