Käpylän pallo

Futsal

 

Käpylän Pallo aloitti talvikaudella 22–23 suunnitelmallisen futsaltoiminnan ja jatkaa sitä kaudella 23-24. Toiminta aloitettiin varmistamalla osaava valmennus kaikkiin ikäluokkiin. Futsal käynnistyy eri ikäluokissa hieman eri tavoilla, ja liittyy monissa ikäluokissa City-jalkapallojoukkueiden toimintaan. Mukaan toimintaan kuitenkin otetaan lajista kiinnostuneita myös muista seuroista. On siis hyvin mahdollista pelata jalkapalloa toisessa seurassa ja futsalia Käpassa. Toiminnan perusajatuksena on kaksilajisuus, jossa jalkapalloa ja futsalia pelataan ja harjoitellaan rinnakkain.

P19 ja P17 -joukkueet pelaavat ikäluokkansa futsal-liigaa ja ovat tavoitteellisia joukkueita. Muut joukkueet pelaavat pääasiassa ikäluokkansa etelän ykköstä.

Jos olet kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä ikäluokan valmentajaan ja pyydä lisätietoja joukkueen toiminnasta.

Näiden lisäksi myös seuran monet muut joukkueet pelaavat futsalia tulevana kautena. Ole rohkeasti yhteydessä valmentajiin, mikäli kiinnostaa tulla kokeilemaan.

Mikäli sinulla on jotain laajempaa kysyttävää KäPan futsaltoiminnasta, ole yhteydessä lajivastaava Kalle Hakkolaan (UEFA futsal B). Otamme mielellämme mukaan joukkoomme myös uusia valmentajia ja koulutamme heidät mukaan toimintaan. Monet seuran futsalvalmentajista ovatkin käyneet UEFA futsal C koulutuksen, sekä seuran itsensä järjestämiä valmennuskoulutuksia. 

Käpan futsaltoiminnalla on myös oma instagram, jota voi seurata osoitteesta @kapafutsal

Vuodesta 2024 lähtien Käpylän Pallo toimii Palloliiton alueellisena tukiseurana ja järjestää erilaista siihen liittyvää toimintaa. Lisätietoja aluetoiminnasta https://www.palloliitto.fi/futsalin-aluetoiminta