Käpylän pallo

Varusteet

Liikunnallinen vaatetus, juomapullo sekä oppimishaluinen mieli liikkua ja leikkiä jalkapallon parissa riittää ensimmäisiin treeneihin! Oma pallo (nro. 3) on hyvä olla mukana, mutta ei pakollinen. Turvallisuuden ja harjoitusmukavuuden vuoksi suosittelemme säännöllisesti treenaaville säärisuojia, sekä nappiksia. Harjoitus-/pelipaita omalla pelinumerolla ja nimellä hankitaan seuran puolesta vuosittain.

Stadium on Käpylän Pallon virallinen varustetoimittaja. Yhdessä Stadiumin sekä seuran virallisen varustemerkin, Niken, kanssa on luotu KäPan oma seuramallisto. Linkin kautta onnistuu myös yksittäisten varusteiden (pl. pelipaidan) tilaaminen. Varusteita on saatavilla myös Tammiston Stadiumista*, josta on löydettävissä muun muassa KäPan verkkareita, pelisukkia, nappiksia ja vaikkapa maalivahdin hanskoja.

KäPan peliasu on musta ja vieraspeliasu on valkoinen. 


Parhaat kengät nuorelle pelaajalle ovat ns. turf-matalanappulakengät, joissa on paljon pieniä nappuloita pohjissa. Useimmista urheiluliikkeistä on saatavilla asiantuntevaa palvelua oikeiden kenkien valintaan. 
 

Ohjeistus varusteiden tilaamiseen pelaajille.
 


Bonusta kaikista ostoista
Pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset voivat tukea Käpaa ostoksillaan Stadiumista tue seuraasi toiminnolla. Kaikki ostokset koko Stadium valikoimasta oikeuttavat bonuksen keräämiseen (ei lahjakortit).

Team Sales Tammisto
Seuramalliston tuotteita on aina mahdollisuus käydä sovittamassa Tammiston Stadiumissa myymälän aukioloaikoina. Myymälähenkilökunta auttaa sovituksissa tarvittaessa.


 


Stadium Tammisto
Tammiston kauppatie 29
01510 Vantaa
020 7900 310
[email protected]

Aukioloajat
Tammiston myymälä: Ma–Pe 10-20, La 10–18, Su 12–18

Tilaukset
www.stadium.fi/seurat

Tue seuraasi
Stadium Member -jäsenenä voit tukea Käpylän Palloa!
Lue lisää.

 

Ota yhteyttä