Käpylän pallo

Kokonaisvaltainen urheilijaksi kasvaminen ⚽ Koulutussarja KäPa-pelaajan vanhemmille

04.04.2024
Käpa

Kohderyhmä: KäPa-pelaajien vanhemmat

Missä: Mäkelänrinteen lukion auditorio

Milloin: 

  1. 24.4. klo 18.00, aiheena Kokonaisvaltainen urheilijaksi kasvaminen. Vetäjänä Urhean psyykkinen valmentaja Kim Forsblom.
  2. 7.5. klo 18.00, aiheena Ravitsemus: nestetasapaino ja turnauksissa jaksaminen. Vetäjänä Urhean urheiluravitsemuksen asiantuntija Vili Jaakola.
  3. Elokuu viikko 33 (päivä tarkentuu myöhemmin), aiheena Ravitsemus: energiansaanti ja hiilihydraatit, vetäjänä Urhean urheiluravitsemuksen asiantuntija Vili Jaakola.


Haluamme KäPassa auttaa pelaajia heidän pelaajapoluillaan niin hyvin kuin mahdollista. Aika, mitä meillä pelaajien kanssa on käytettävissä on kuitenkin melko rajallista päivä-, viikko- ja vuositasolla, jonka johdosta olemme yrittäneet keksiä keinoja, joilla saisimme lisää vaikuttavuutta pelaajakehitystoimintaamme.

Meillä on ollut monilla eri tasoilla jo valmiiksi erittäin hyvää yhteistyötä Urhean kanssa, ja nyt saamme siihen vielä uuden ulottuvuuden, kun heidän erinomaiset asiantuntijat tulevat luennoimaan käpalaisille. Näin saamme tuettua ja autettua vanhempia tuomaan, entistäkin paremmin, heidän merkityksellisen ja tärkeän panoksensa pelaajien urheilijaksi kasvamisessa.

Kun valmentajat ja vanhemmat tuovat pelaajille samaa viestiä liittyen esimerkiksi ravitsemukseen, palautumiseen, tavoitteenasetteluun & omalla ajalla tapahtuvaan harjoitteluun, saamme varmasti lisättyä pelaajiemme arjen laatua. Vanhemmilla on myös todella merkittävä rooli siinä, miten pelaajat oppivat kohtaamaan vastoinkäymisiä, joita väistämättä tulee, ja haluamme tarjota apuvälineitä keskusteluihin kotona.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle!


Lisätietoja: Tuomas Rantanen, [email protected], 050 407 2848