Käpylän Pallon Elite Youth Academy

Käpylän Pallon BSM-joukkue on mukana Suomen Palloliiton ja UEFA:n Elite Youth Academy -ohjelmassa, jonka tavoitteena on tarjota pelaajilleen huipputason jalkapalloakatemiaympäristö ja sen suomat kehittymismahdollisuudet yhdistettynä 2. asteen opintoihin. Joukkueen toiminnan toteuttavat yhdessä Käpylän Pallo ja Mäkelänrinteen urheilulukio Palloliiton ohjauksessa.

Joukkue harjoittelee Käpylän Pallon Vallilanlaakson Campuksella kesällä 2020 valmistuneella lämmitettävällä tekonurmikentällä huippuolosuhteissa. KäPa Campus sijaitsee aivan Mäkelänrinteen urheilulukion vieressä. Mäkelänrinteen lisäksi oppilaitostyötä tehdään muun muassa Perho liiketalousopiston ja Brändö gymnasiumin kanssa.

Pelaajien käytössä on vahvan lajivalmennusryhmän lisäksi useita tukihenkilöitä, kuten fyysinen valmentaja, fysioterapeutti, ravitsemusterapeutti ja urheilupsykologi. Tämän lisäksi joukkue on tiiviissä yhteistyössä Käpylän Pallon miesten edustusjoukkueen kanssa, joka pelaa Kakkosen A-lohkossa.
 

"Pelaajien toimintaympäristö on luotu optimaaliseksi niille, ketkä haluavat tosissaan tavoitella unelmiaan kohti jalkapalloammattilaisuutta. Pelaajista pidetään hyvää huolta ja heitä tuetaan kokonaisvaltaisesti", toteaa joukkueen vastuuvalmentaja Miika Nuutinen.Hakuaika 2. asteen haussa on käynnissä 7.4.2021 asti.

Lisätietoja joukkueen toiminnasta vastuuvalmentaja Miika Nuutiselta:
miika.nuutinen@kapylanpallo.fi tai 040 526 8802

Katso lisää tietoja videolta ja PDF-tiedostosta.
 


Kuvat: Mikko Piispa


KäPa Facebookissa
KäPa Instagramissa
KäPa Twitterissä
 

Dataline Sport | Molentum Oy