Käpylän pallo

Varusteet | Stadium

Stadium ja Käpylän Pallo tekevät yhteistyötä varustehankinnoissa!
 

Stadium on seuran virallinen varustetoimittaja. Yhdessä Stadiumin sekä seuran virallisen varustemerkin, Niken, kanssa on luotu KäPan seuramallisto.

Yhteinen varustus on joukkueen yhteishengen ja yhteenkuuluvuuden kannalta yksi olennainen tekijä. Joukkueen tulee määritellä itselleen pelaajien perusvarustepaketti kaudelle eli mitä seuravarusteita jokaisella pelaajalla tulee olla. Nuorimmilla ikäluokilla pelivarustepakettiin kuuluvat minimissään pelipaita, shortsit ja pelisukat sekä harjoituspaita.

Stadium Team Sales -toiminnan kautta on mahdollisuus tehdä seura- ja joukkuetilauksia helposti & vaivattomasti sekä samalla kerätä bonusta seuran/joukkueiden tulevia varustehankintoja varten.

Tarkempi ohjeistus luettavissa kuvan alapuolella, ja stadiumteamsales.fi-sivuston tilausohjeet tämän linkin takana. 


KäPan peliasu on musta ja vieraspeliasu on valkoinen. 


 
Stadium Team Sales varusteiden tilaaminen ja toimintaohjeet


Stadium.fi- ja Stadium Team Sales -sivustojen eroavaisuudet.

Ohjeistus varusteiden tilaamiseen pelaajille.

Ohjeistus varusteiden tilaamiseen joukkueille (vaatii kirjautumisen).


Sovituskoot
Varusteet on hyvä sovittaa ennen tilaamista. Tilaa sovituskoot sähköpostitse osoitteesta [email protected], ja ilmoita sovitettavat tuotteet ja koot. Kun saat vastauksen, niin nimelläsi/joukkueen tiedoilla on valmiina sovituskassi noudettavaksi Tammiston Stadiumista. Seuramalliston tuotteita pääsee myös katsomaan ja sovittamaan milloin vain Stadium Tammiston toimipisteessä sen aukioloaikoina. Myymälähenkilökunta avustaa sovituksissa tarvittaessa.

Sovitusaika
Max 1 viikko, sovituskoot palautettava hyvässä kunnossa ja puhtaina. Rikkoutunut/likainen/kadonnut tuote veloitetaan joukkueelta.  

Tilaaminen
Kaikki Team Sales -tilaukset tulee tehdä käyttäen nettikauppaa. Tilaukset toteutetaan joukkuetilauksina; joukkueen varustevastaava kerää joukkueen tilaukset yhteen ja toimii yhteyshenkilönä tilauksissa. Näin toimitusvarmuus pysyy, joukkueen varusteet pysyvät yhtenäisinä ja Stadium pystyy palvelemaan joukkueita paremmin. Yksittäiset tilaukset osoitteesta: www.stadium.fi/seurat

Painatus
Stadium on rakentanut oman painotalon keskusvaraston yhteyteen toimitusvarmuuden ja nopeuden parantamiseksi. Stadiumin asiakaspalvelu seuraa tilauksen kulkua ja tiedottaa tarvittaessa tilauksen kulusta asiakkaalle. Teamsales ja painotalomme tietävät miten KäPa:n seuravaatteet painatetaan. Eli seuralogo, numerot ja nimet painatetaan aina samaa tekniikkaa ja typografiaa käyttäen. Video-ohjeistus sponsori- ja erityispainatuksiin löydettävissä täältä.

Toimitusaika
Yksittäistilauksien toimitusaika on noin 8 arkipäivää, joukkuetilauksille toimitusaika on 14 arkipäivää, siitä kun tuotteet ovat saapuneet meidän keskusvarastolle.

Toimitus/nouto
Toimitustavaksi voi valita kotiinkuljetuksen, noudon Postnordin noutopisteestä tai toimituksen mihin vain Stadiumin myymälään.

Pesuohjeet
Pesuohjeet lisätään painotalolla jokaiseen tilauksen yhteyteen.

Reklamaatiot
Stadiumteamsales.fi- sivustolta tehtyjen joukkuetilausten reklamaatioissa ota aina ensisijaisesti yhteyttä Stadium Team Sales asiakaspalveluun puhelimitse 020 144 108 09 tai sähköpostilla [email protected]. Saadaksesi mahdollisen reklamaatioarvion sähköpostitse, liitä viestiin verkkotilausnumero sekä kuvia, joista näkyy selkeästi reklamaation syy.

Stadium.fi/seurat-sivustolta tehtyjen Team Sales tuotetilausten kohdalla seuraa stadium.fi-verkkokaupan reklamaatio-ohjeita. Tarvitessasi apua ota yhteyttä Stadium.fi-verkkokaupan asiakaspalveluun puhelimitse 0753 252 200 tai sähköpostilla [email protected].

Bonusta kaikista ostoista
Joukkuehankinnoista Stadium maksaa ~5 % bonuksen, riippuen seuran kokonaishankintojen suuruudesta. Bonukset maksetaan seuraavan vuoden tammikuussa joukkueen bonustilille, josta ne ovat käytettävissä varustehankintoihin kyseisen vuoden joulukuuhun asti. Bonukset vanhenevat aina vuoden vaihteessa, täten bonuksia on hyvä käyttää joukkuetilauksiin heti vuoden alusta lähtien.
 
Pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset voivat tukea Käpaa ostoksillaan Stadiumista tue seuraasi toiminnolla. Kaikki ostokset koko Stadium valikoimasta oikeuttavat bonuksen keräämiseen (ei lahjakortit). Tämä on selvä lisä joukkueen varustekassaan!

Team Sales Tammisto
Team Sales myyntiedustajat ovat tavoitettavissa arkipäivisin 10–16. Suosittelemme olemaan ensisijaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, koska myyntiedustajien paikalla olo tammiston myymälässä voi vaihdella. Tästä johtuen suosittelemme ottamaan ensin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, jos teillä on tarve tapaamiselle. Tilauksiin liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Seuramalliston tuotteita on aina mahdollisuus käydä sovittamassa Tammiston Stadiumissa myymälän aukioloaikoina. Myymälähenkilökunta auttaa sovituksissa tarvittaessa

 

Tervetuloa Stadiumiin ja Stadium Team Sales -jäseneksi! 


Team Sales -myyjät,
Jussi Veräväinen, Samuli Hirvonen &Janne Helenius

[email protected]Stadium Tammisto
Tammiston kauppatie 29
01510 Vantaa
020 7900 310

Aukioloajat
Tammiston myymälä: Ma–Pe 10-20, La 10–18, Su 12–18
Team Sales -myyntiedustajat tavoitettavissa: Ma–Pe 10–16

Team Sales Asiakaspalvelu
Aukioloajat: Ma–Pe 11–16
020 144 108 09
[email protected]

Tilaukset
www.stadiumteamsales.fi
www.stadium.fi/seurat


Ota yhteyttä


 

Ohjeistus varusteiden tilaamiseen pelaajille.

Ohjeistus varusteiden tilaamiseen joukkueille (joukkueen pääkäyttäjän opas).