Futiskoulu

Käpylän Pallo järjestää jo perinteiseksi muodostuneet Futiskoulut 2012­–2017-syntyneille aloitteleville futareille KäPa Campuksella kesällä 2020. Futiskoulut ajoittuvat kesä- ja elokuun ensimmäisille viikoille, tiistai­–torstai-illoille.

On lapsi sitten jalkapalloharrastusta aloittava, harrastuksesta kiinnostunut tai muuten vaan kokeilunhaluinen, niin kaikki ovat tervetulleita lähtötasoon katsomatta. Futiskoulun tavoitteena on tutustuttaa lapset lajiin, ja suorittamaan erilaisia ratoja, leikkimään leikkejä, sekä pelailemaan.

Futiskoulun osallistujalle annamme omalla nimellä sekä numerolla varustetun KäPa-paidan, KäPa-jalkapallon, juomapullon sekä diplomin suoritetusta futiskoulusta.

Ohjaajina futiskoulussa toimivat KäPan koulutetut valmentajat, ja lapset pääsevät liikkumaan kannustavassa, organisoidussa ja turvallisessa ympäristössä.

Varustuksena säänmukainen liikunnallinen vaatetus sekä lenkkikengät/jalkapallokengät.Ajankohdat

Futiskoulu 2.–4.6.2020, klo 17.00–18.30 - peruttu virustilanteen vuoksi. Osallistujia tiedotettu sähköpostitse 7.5.2020.
Futiskoulu 4.–6.8.2020, klo 17.00–18.30 - ilmoittautuminen päättynyt.

Muista ilmoittaa mahdollisista toiveista, allergioista ja muista lisätiedoista kohdassa: Lisää viesti järjestäjälle.
Kaikissa asioissa voi olla myös yhteydessä: info@kapylanpallo.fi


Hinta

69€
 

Paikka

KäPa CampusElisabeth Kochin tie 3.


Yhteystiedot

Roope Pulkkinen, junioripäällikkö, roope.pulkkinen@kapylanpallo.fi
Kysymyksissä ja laskutusasioissa voitte olla yhteydessä: info@kapylanpallo.fi


Peruutusehdot

Peruuttaminen on maksutonta 1.7.2020 saakka, sen jälkeen maksua ei palauteta. Tämän jälkeen tehtyjä ilmoittautumisia ei voida peruuttaa. Huomioithan, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mahdolliset sairaustapaukset katsomme tapauskohtaisesti. Ilmoittautuessasi hyväksyt ehdot.

 

Dataline Sport | Molentum Oy