Käpylän Pallon tukirahasto auttaa

Mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen eivät valitettavasti ole aina yhtä tasa-arvoiset kaikille. Äkilliset taloudelliset muutokset, työttömyys tai muut vaikeudet eivät saa olla esteenä futiksen harrastamiselle Käpylän Pallossa yhdellekkään lapselle tai nuorelle. Käpylän Pallon tukirahaston perusta on pitkäaikainen KäPa -vaikuttaja Max Westerberg.

MAX WESTERBERG TUKIRAHASTO

”Max Westerbergin elämän täytti rakkaus jalkapalloon ja erityisesti Käpylän Palloon. Hän toimi mm. Helsingin piirin ja KäPa:n pitkäaikaisena puheenjohtajana ja kehitti Helsinki Cupia. Max luotsasi KäPa:n hyvinkin vaikeiden aikojen lävitse ja seuramme onkin yksi harvoista, joka on säilyttänyt alkuperäisen toimintamuodon, nimen ja logonsa jo yli 60 vuotta. Erityisesti Maxin sydäntä lähellä olivat lahjakkaat pelaajat, jotka tarvitsivat myös taloudellista tukea.
Sen eteen hän ponnisteli voimakkaasti ja itseään säästämättä.
 
Käpylän Pallo on nimennyt lahjakkaiden pelaajien tukemiseksi tarkoitetun tukirahaston
 
Max Westerberg tukirahastoon voi lahjoittaa varoja tilille: AKTIA FI86 4055 0011 5856 56 / VIITENUMERO 1821
Varat menevät lyhentämättömänä valittujen pelaajien tukemiseen ja sen käyttöä valvoo Käpylän Pallon hallitus.

Tukirahaston säännöt

KÄPA ZORRO -STIPENDIRAHASTO

Zorro -stipendirahasto on perustettu KäPa -fanien toimesta. Zorro -stipendirahaston kautta jaetaan vuosittain seuran Nappulaliigan joulujuhlassa tuki-stipendejä seuran pelaajille.

Tilinumero AKTIA FI86 4055 0011 5856 56 / VIITENUMERO 1818

Mikään rahasumma ei ole liian pieni. Kaikki rahastoon kertyvät varat ohjataan täysimääräisesti lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen turvaamiseen.

Kiitokset Tuestanne !  

Käpylän Pallo ry;n johtokunta ja koko seura