Käpylän pallo

Ilmoittautuminen kesäkuun liikuntaleireille ja futiskouluihin sulkeutuu 19.5.!

14.05.2024
Käpa

Käpylän Pallon liikuntaleirit on suunnattu kaikille 5­–13-vuotiaille, ja sitä nuoremmille innokkaille futareille suosittelemme kolmen päivän futiskoulua.

Paikkana leireille ja kouluille toimii KäPan uudistunut valmennuskeskus, KäPa Campus.


Leirien tausta ja tavoitteet

Käpylän Pallo ry on järjestänyt lapsille ja nuorille suunnattuja liikuntaleirejä jo vuodesta 2008 alkaen. Viime vuonna leireille osallistui lähes 400 lasta!

Liikuntaleirien menestys perustuu asiantuntevien ohjaajien ja monipuolisen ohjelman lisäksi pitkäjänteiseen yhteistyöhön sekä leiriläisten että vanhempien kanssa. Toivomme jatkossakin saavamme uusia ehdotuksia ja palautetta kehittääksemme KäPan liikuntaleireistä yhä paremman kokemuksen jokaiselle lapselle. Erityisen tärkeää meille on säilyttää hyvä sekä luotettava maineemme hauskojen, kehittävien ja turvallisten lasten leirien järjestäjänä.

Leirien aikana leiriohjelmaa on käyty läpi lukemattomia kertoja, ja sitä uudistetaan joka vuosi vastaamaan yhä paremmin kunkin ryhmän ominaisuuksia. Tiedämme kokemuksesta, mitä hyvä, hauska, innostava ja turvallinen leiriohjelma vaatii.

Ammattitaitoiset ohjaajamme ovat hienojen puitteiden ja monipuolisen ohjelman ohella koko toimintamme kulmakivi. Kiinnitämme ohjaajien valinnassa erityistä huomiota kolmeen tekijään: luotettavuuteen, ammattitaitoon ja kokemukseen lasten parissa työskentelystä.

 

TERVETULOA MUKAAN!