Käpylän pallo

Esittelyssä Uefa Elite Youth Academy -toiminta

18.03.2022
Käpa

Käpylän Pallon BSM-joukkue on mukana Suomen Palloliiton ja UEFA:n Elite Youth Academy -ohjelmassa, jonka tavoitteena on tarjota pelaajilleen huipputason jalkapalloakatemiaympäristö ja sen suomat kehittymismahdollisuudet yhdistettynä 2. asteen opintoihin. Joukkueen toiminnan toteuttavat yhdessä Käpylän Pallo ja Mäkelänrinteen urheilulukio Palloliiton ohjauksessa.

Joukkue harjoittelee Käpylän Pallon Vallilanlaakson Campuksella kesällä 2020 valmistuneella lämmitettävällä tekonurmikentällä huippuolosuhteissa. KäPa Campus sijaitsee aivan Mäkelänrinteen urheilulukion vieressä. Mäkelänrinteen lisäksi oppilaitostyötä tehdään muun muassa Perho liiketalousopiston ja Brändö gymnasiumin kanssa.

Pelaajien käytössä on vahvan lajivalmennusryhmän lisäksi useita tukihenkilöitä, kuten fyysinen valmentaja, fysioterapeutti, ravitsemusterapeutti ja urheilupsykologi. Tämän lisäksi joukkue on tiiviissä yhteistyössä Käpylän Pallon miesten edustusjoukkueen kanssa, joka pelaa Kakkosen A-lohkossa.

2. asteen yhteishaku on 22.2–22.3, ja juuri nyt sinulla on mahdollisuus hakeutua mukaan oikeaan jalkapalloakatemiaan. Seuraavien viikkojen aikana KäPan YouTube-kanavalle julkaistaan pelaajien kuvaamia esittelyjä heidän arjestaan joukkueessa, sekä elämästään ja koulunkäynnistään Märskyssä.


Katso Käpylän Pallon BSM-joukkueen vastuuvalmentaja Tuomas Rantasen haastattelu tästä.

Tutustu joukkueen pelaajien Aaron Sivosen, Thomas Lahdensuon, Oskar Lindholmin ja Santtu Keto-Ojan päiviin joukkueessa ja koulussa klikkaamalla pelaajan nimeä.


Lisätiedot:

Vastuuvalmentaja
Tuomas Rantanen
[email protected]
+358 50 407 2848

UEYA:n omat sivut