Kalle Vasse KäPan miesten Kakkosen uusi päävalmentaja

08.10.2018

KäPan B-SM-joukkueen tämän kauden vastuuvalmentaja Kalle Vasse, 38, on KäPan miesten joukkueen uusi päävalmentaja. Vassen sopimus astuu voimaan 1. marraskuuta. KäPan miesten joukkue sijoittui tällä kaudella Kakkosen B-lohkossa 8. sijalle ja pelaa siten myös ensi kaudella Kakkosessa.

Seuran tavoitteena on, että Vassen johdolla KäPan miesten joukkueessa jatketaan joukkueen ”käpalaistamista”, toisin sanoen mahdollisimman moni KäPassa juniorikasvatuksensa saanut pelaaja edustaisi seuraa myös miehissä.

Kalle Vasse oli peliurallaan Kakkosen tasolla huippuvaarallinen maalintekijä; tällä tasolla hän edusti mm.  Leppävaaran Palloa, Gnistania ja FC Espoota, joka hyötyi eniten Vassen maalintekotaidoista. Vasse pääsi kokeilemaan urallaan siipiensä kantavuutta myös Veikkausliigassa, jossa hän pelasi Atlantiksessa, Allianssissa sekä Viikingeissä. ”Viikkareissa” Vasse viimeisteli kaudella 2007 17 ottelussa kaksi maalia.

Valmentajana Vasse on toiminut aluksi vuosina 2012–2015 eri ikäisten junioreiden valmentajana FC Espoossa, sitten samaan seuran miesten joukkueen päävalmentajana 2016–2017 ja nyt päättyvällä kaudella KäPan B-SM-joukkueen vastuuvalmentajana.

Kalle Vassella on urallaan myös KäPa-historiaa, koska hän aloitti jalkapallon pelaamisen vuonna 1986 KäPan jalkapallokoulussa. Nyt hänellä on vuoden tuoreempi kokemus KäPasta seuran B-nuorten vastuuvalmentajana.

– Olen iloinen, että olen päässyt mukaan KäPan toimintaan. Pidän seuran kovasta työn ja kilpailun ilmapiiristä. Yksi todiste tästä ovat seurasta viime aikoina ulkomaalaisiin akatemioihin siirtyneet pelaajat. Otan uuden haasteen innolla vastaan. Tavoitteena on parantaa joukkueen tämän kauden sarjasijoitusta ja tarjota nuorille pelaajille mahdollisimman laadukas paikka kehittyä urallaan, Vasse toteaa.

Samassa yhteydessä KäPa haluaa kiittää seuran nykyistä päävalmentajaa Abdou Talatia neljän vuoden yhteistyöstä ja toivottaa menestystä jatkossa.

Dataline Sport | Molentum Oy