Käpylän pallo

P09 AC

Joukkueet

09 AC on vuonna 2009-syntyneiden pelaajien haaste- ja harrastejoukkue. Joukkueessa on tavoitteellisesti harjoittelevia pelaajia, mutta pidämme mielessä nuoren  ikäryhmän tarpeet paineettomaan harrastukseen. Tarjoamme innostavan ja kannustavan ilmapiirin jalkapallotaitojen kehittämiseen sekä joukkueessa mukana olemiseen.  Harjoittelemme talvikaudella 3 kertaa viikossa 1 - 1,5 h kerrallaan. Kesäkaudella harjoittelemme 2-3 kertaa 1-1,5 h kerrallaan riippuen pelien määrästä.

Joukkue pelaa talvella futsal-sarjassa sekä jossakin talvisarjassa. Lisäksi pyrimme pelaamaan harjoitusotteluita. Kesällä pelaamme piirisarjaa, osallistumme lähialueen turnauksiin, Helsinki Cupiin sekä järjestämme harjoitusotteluita. Iloisen mielen ja futisinnostuksen lisäksi odotamme uusilta pelaajilta halua oppia uutta ja kehittyä jalkapalloilijana.

Pyrimme tarjoamaan edullisen mahdollisuuden harrastamiseen ja silti tavoitteelliseen toimintaan. Toimintamaksumme pyrimme pitämään kohtuullisena ja maksu on tällä hetkellä 80 € kuukaudessa sisältäen valmennuksen, kenttävuoromaksut, pelit ja turnaukset.

Jos kiinnostuit tulla mukaan hyvään porukkaamme, niin ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan (kts. yhteystiedot) ja tule kokeilemaan harjoituksiimme.