Alavalikko

P08City

KäPa 08 City on vauhdilla kehittyvä kilpatason joukkue (KäPa'n tasojoukkuejärjestelmän 2. portaalla*). Harjoittelussa lähestymistapamme on kokonaisvaltainen kehittyminen. Tekemisen keskiössä on moniaistillista hahmottamista kehittävä osallistava valmennustyyli. Uskomme, että tosissaan yrittäminen ja parhaansa antaminen yhdistettynä moderniin ja asiantuntevaan valmennukseen toimii yksilötasolle asti tapahtuvan kehityksen merkittävimpänä edistäjänä. Painotamme valmennuksessamme ongelmanratkaisusta syntyvää toimintaa ja pelaajan henkistä kasvua. Pohjana laadukkaalle harjoittelulle on KäPa 08 United joukkueen kanssa yhteneväinen harjoitussuunnitelma.

Joukkueessa noudatetaan Palloliiton valmennuslinjaa sekä toimitaan Kaikki Pelaa -ohjelman mukaisesti Leikkimaailman linjausten puitteissa (alle 12-vuotiaat). Kiusaamiselle joukkueessa on kaikissa muodoissaan nollatoleranssi. Pelaamisen iloa ja hyvää joukkuehenkeä riittää!

Valmentajina toimivat joukkueen vastuuvalmentaja Henri Jussila sekä avustavissa valmennustehtävissä Jonne Pajo ja Antti Liski. Koko 2008 syntyneiden ikäluokan vastuuvalmentajana toimii JP Savolainen, joka on suorittanut UEFA B-lisenssin ja toimii seurassa ammattivalmentajana.

*Käpylän Pallo'ssa 2008-2002 ikäluokissa pelaajat jakautuvat neljälle tasolle United, City, AC ja FC. Joukkueharjoitusmäärät suuntaa-antavasti 4krt, 3krt, 2krt ja 1krt/vko.