KäPa 07 City

P07C

KäPa 07 City on tavoitteellinen kilpajoukkue, joka pelaa 07-ikäluokan eliitti- ja kilpajoukkueiden sekä 06-ikäluokan kilpa- ja haastetason joukkueiden kanssa.

Tervetuloa KäPa 07:n avoimiin harjoituksiin!

Ensi kaudella 2019-20 KäPa:n United- ja City-ryhmät toimivat yhtenä yksikkönä, joten pelaajille voidaan tarjota sopivia haasteita peleissä ja treeneissä. Harjoituksissa ja peleissä pelaajat on siis jaettu tason mukaan edelleen kahteen ryhmään ja liikkuminen ryhmien välillä tulee olemaan joustavaa. Joukkue harjoittelee ensi kaudella ohjatusti 3-4 kertaa viikossa seuran ammattivalmentaja Aleksi Piiraisen (UEFA B) johdolla. Harjoittelu koostuu kolmesta joukkuetreenistä ja kerran viikossa toteutuvasta fysiikkatreenistä.

Kotimaan sarjojen ja pelien lisäksi joukkueet osallistuvat vuosittain 1-2 kovatasoiseen turnaukseen ulkomailla.  Lisäksi United-ryhmä osallistuu SHA-toimintaan, jossa pelaajien kehittymistä seurataan kaksi kertaa vuodessa.

Halusitpa tulla kokeilemaan United- tai City-ryhmään, ota yhteys KäPa 07:n ensi kauden vastuuvalmentaja Aleksi Piiraiseen (050 917 2732, a.piirainen(at)hotmail.com). Tryoutit järjestetään 30.9.-4.10.2019. Tarkemmat harjoitusajat infotaan myöhemmin.

Dataline Sport | Molentum Oy