P07 AC

P07 AC

 

07 AC on vuonna 2007-syntyneiden ikäluokan haastejoukkue Käpylän Pallossa. Harjoittelussa ja peleissä pyrimme kehittymään määrätietoisesti ja menestymäänkin mutta samalla tavoitteemme on luoda turvallinen, hauska ja innostava ilmapiiri jalkapallon salojen opettelemiseen.

Harjoittelemme kolme kertaa viikossa noin 1,5 - 2h kerrallaan loistavissa olosuhteissa Pikkupekka Areenalla Oulunkylässä ja Käpylän juniorihallissa. Kesäkaudella harjoittelemme Kumpulanlaakson KäPa-keskuksen kentillä. Joukkueemme maalivahdit harjoittelevat lisäksi kerran viikossa omissa erillisissä harjoituksissaan maalivahtivalmentajamme johdolla. Harjoitusleirejä järjestämme 1-2 kertaa kaudessa.

Joukkue pelaa kahdella peliryhmällä Black ja White. Pelaamme Helsingin piirin piirisarjaa tasoilla 3 ja 5. Lisäksi pelaamme Talviliigaa, haasteminiliigaa, osallistumme kotimaan turnauksiin sekä järjestämme harjoitusotteluita. Kerran kaudessa pyrimme osallistumaan sopivaan ulkomaanturnaukseen.

Futisinnostuksen lisäksi odotamme pelaajilta hyviä henkilökohtaisia futistaitoja ja pelikäsitystä sekä halua oppia uutta ja kehittyä jalkapalloilijana.

Jos kiinnostuit ja haluat mukaan, ota yhteyttä valmennukseen!

Dataline Sport | Molentum Oy