P07ACB

P07ACB

 

07 AC Black on vuonna 2007-syntyneiden ikäluokan edistyneiden pelaajien haastejoukkue Käpylän Pallossa. Harjoittelussa ja peleissä pyrimme määrätietoisesti kehittymään ja menestymään mutta samalla tavoitteemme on luoda hauska ja innostava ilmapiiri jalkapallon salojen opettelemiseen.

Harjoittelemme kolme kertaa viikossa noin 1,5 - 2h kerrallaan loistavissa olosuhteissa KäPan tekonurmihallissa Käpylässä ja Pikkupekka Areenalla Oulunkylässä. Kesäkaudella harjoittelemme alueen tekonurmi- ja nurmikentillä. Joukkueemme maalivahdit harjoittelevat lisäksi omissa erillisissä harjoituksissaan maalivahtivalmentajamme johdolla.

Joukkue pelaa säännöllisesti pelejä pääkaupunkiseudun 2007-syntyneiden joukkueita vastaan. Pelaamme haasteminiliigaa, KäPa/PK:n talvisarjaa,Helsingin piirin piirisarjaa, osallistumme lähialueen turnauksiin sekä järjestämme harjoitusotteluita.

Iloisen mielen ja futisinnostuksen lisäksi odotamme pelaajilta aiempaa kokemusta ja käsitystä jalkapallosta, sekä halua oppia uutta ja kehittyä jalkapalloilijana.

Jos kiinnostuit ja haluat mukaan, ota yhteyttä!

Dataline Sport | Molentum Oy