Visio 2021

Visio

Johtokunta päivittää seuran visiota ja strategiaa alkuvuodesta 2020.

Suomen paras kasvattajaseura

KäPa on noussut 10 vuodessa yhdestä Helsingin heikoimmista seuroista  Suomen yksi parhaimmista poikien junioriseuraksi (Suomen poikien maajoukkuepelaajien määrällä mitattuna).  
 

Strategia

Tulevaisuus: jotta KäPan kasvattamilla pelaajilla olisi paikka jatkaa uraansa mahdollisimman pitkälle myös Suomessa, KäPa tähtää siihen, että seuran edustusjoukkueen toiminta olisi sillä tasolla, että strategian mukainen pelaajapolku omassa seurassa toteutuisi mahdollisimman omavaraisella joukkueella. 
 

Mittarit

Pelaajamäärä: yli 5 % vuosittainen kasvu seuraavan viiden vuoden aikana. Vuonna 2021 KäPassa on vähintään 1200 rekisteröityä pelaajaa. Strategian mukaisesti kasvu pohjautuu kaupunginosatoimintojen kehittämiseen sekä lähiseurojen väliseen yhteistyöhön.

Kansainvälinen toiminta: kaudesta 2017 lähtien KäPan tavoitteena on löytää talenttipelaajilleen mahdollisuus kansainväliseen ammattiin.  

Omavaraisuus: tavoitteena on, että KäPa saavuttaa menestystavoitteensa joukkueella, jossa ainakin 40 % pelaajista on omia kasvatteja. Ja sen olosuhde omavaraisuus on 100 prosenttia.

Dataline Sport | Molentum Oy