Visio 2021

Visio:

Suomen paras kasvattajaseura

KäPa on noussut 10 vuodessa yhdestä Helsingin heikoimmista seuroista  Suomen yksi parhaimmista poikien junioriseuraksi (Suomen poikien maajoukkuepelaajien määrällä mitattuna).  

Strategia:

Tulevaisuus:

Jotta KäPan kasvattamilla pelaajilla olisi paikka jatkaa uraansa mahdollisimman pitkälle myös Suomessa, KäPa tähtää siihen, että seuran edustusjoukkueen toiminta olisi sillä tasolla, että strategian mukainen pelaajapolku omassa seurassa toteutuisi mahdollisimman omavaraisella joukkueella. 

Mittarit:

Pelaajamäärä: yli 5 % vuosittainen kasvu seuraavan viiden vuoden aikana. Vuonna 2021 KäPassa on vähintään 1200 rekisteröityä pelaajaa. Strategian mukaisesti kasvu pohjautuu kaupunginosa-toimintojen kehittämiseen sekä lähiseurojen väliseen yhetistyöhön.

Kansainvälinen toiminta: kaudesta 2017 lähtien KäPa ensisijaisena tavoitteena on löytää talenttipelaajilleen mahdollisuus kansainväliseen ammattiin.  

Omavaraisuus: tavoitteena on, että KäPa saavuttaa menestystavoitteensa joukkueella, jossa ainakin 40 % pelaajista on omia kasvatteja. Ja sen olosuhde omavaraisuus on 100 %:a

Dataline Sport | Molentum Oy