Visio 2021

Visio:

Suomen paras kasvattajaseura

KäPa on noussut 10 vuodessa yhdestä Helsingin heikoimmista seuroista  Suomen toiseksi parhaaksi poikien junioriseuraksi (Suomen poikien maajoukkuepelaajien määrällä mitattuna). Seuraavan viiden vuoden aikana KäPa nousee Suomen parhaaksi kasvattajaseuraksi.

Tähän asti KäPa on niittänyt menestystä ainoastaan pojissa. Seuraavan viiden vuoden aikana KäPa aikoo toistaa saman menestystarinan myös tyttöjen puolella. 

Strategia:

Viidessä vuodessa Veikkausliigaan

Jotta KäPan kasvattamilla pelaajilla olisi paikka jatkaa uraansa mahdollisimman pitkälle myös Suomessa, KäPa tähtää siihen, että seuran edustusjoukkue pelaisi Veikkausliigassa viimeistään kaudella 2021. Tavoitteena on myös, että nousu sarjaportaita ylemmäksi tapahtuisi mahdollisimman omavaraisella joukkueella. 

Mittarit:

Pelaajamäärä: yli 5 % vuosittainen kasvu seuraavan viiden vuoden aikana. Vuonna 2021 KäPassa on vähintään 1200 rekisteröityä pelaajaa. Strategian mukaisesti kasvu pohjautuu kaupunginosa-toimintojen kehittämiseen.

Pelaajamyynti: kaudesta 2018 lähtien KäPa on Suomen viiden parhaan seuran joukossa pelaajamyyntitulovertailussa.

Omavaraisuus: tavoitteena on, että KäPa saavuttaa menestystavoitteensa joukkueella, jossa ainakin 40 % pelaajista on omia kasvatteja.

Dataline Sport | Molentum Oy