Käpylän pallo

Valmentajaesittelyssä Antti Hanhisuanto

06.09.2024
Käpa

Valmentaesittelyssä Antti Hanhisuanto 

Antti on KäPan tuttu kasvo, joka on valmentanut seuran nappulaliigassa useamman kauden ajan. Tällä hetkellä hän toimii myös tyttöjen T14-joukkueen vastuuvalmentajana. Lisäksi Antti astui tärkeään rooliin nappulaliigan pyörittämisessä Junioripäällikön tehtävissä, kun Mikko Helsenius siirtyi muihin haasteisiin. Uusi junioripäällikkö aloittaa marraskuussa, mutta siihen asti Antti hoitaa tehtävää ansiokkaasti yrittäjän ja tuottajan taustallaan.

Antilla on monipuolinen urheilutausta, ja hänelle läheisimmät lajit ovat jalkapallo, jääpallo ja nyrkkeily. Valmennusfilosofiassaan Antti keskittyy ennen kaikkea lasten innostamiseen ja oppimiseen kannustavan ympäristön kautta. Hän korostaa yhteisöllisyyden merkitystä ja haluaa antaa nuorille pelaajille positiivisia kokemuksia joukkuepelaamisesta sekä itsensä ylittämisestä.

"Valmennuksessani tärkeintä on luoda turvallinen ja kannustava ympäristö, jossa lapset uskaltavat kokeilla uusia asioita ilman pelkoa epäonnistumisesta. Kannustava ilmapiiri luo rohkeutta! Uskon pitkäjänteiseen oppimiseen ja siihen, että kehitys tapahtuu vähitellen. Valmentajana tehtäväni on tukea lapsia heidän matkallaan ja auttaa heitä löytämään oma polkunsa jalkapallon parissa.

Valmennusfilosofiani korostaa kärsivällisyyttä – jokainen lapsi kehittyy omalla tahdillaan. Tärkeintä on tukea heidän matkaansa ja auttaa heitä löytämään oma polkunsa jalkapallon parissa. Pienet edistysaskeleet johtavat ajan myötä suuriin saavutuksiin."

Antti tuo KäPan yhteisöön vahvaa osaamista ja intohimoa juniorijalkapalloon – arvot, jotka näkyvät hänen päivittäisessä valmennuksessaan.
 

Tsemppiä työtehtäviin Antti! 🖤