Käpylän pallo

Kenny Prince Ume siirtyy turkkilaiseen Fatih Karagumrukiin

19.08.2024
Käpa

Käpylän Pallon B-junioreissa pelaava Kenny Prince Ume siirtyy turkkilaisen Fatih Karagumrukin riveihin. "Keke" on pelannut seurassa 12-vuotiaasta alkaen Käpa 07 United -, B2- ja viimeisimpänä BSM-joukkueissa. Tällä kaudella Keke on pelannut P17 SM-karsintasarjassa sekä P17 SM-sarjassa 16 ottelua, ja tehnyt niissä yhteensä kuusi maalia. Hänen viimeinen ottelunsa KäPan riveissä oli viime lauantainen SM-sarjan ottelu FC Lahtea vastaan, jossa hän viimeisteli myös kaksi maalia.

Kyselimme Keken mietteitä siirron kynnyksellä.

Miten päädyit pelaamaan Turkkiin?

– Päädyin pelaamaan Turkkiin agenttini avulla, sillä hänellä on yhteys Fatih Karagumrukin koutsiin. Agentti lähetti video klippini seuran koutsille ja koutsi kutsui minut kolmen viikon tryout-treenijaksolle, jonka aikana näytin parhaani ja lopulta sain sopimuksen seuralta.

Minkälainen seura Fatih Karagumruk on ja miten sinut on otettu vastaan?

– Fatih Karagumruk on seura, jossa treenataan todella kovaa joka päivä ja pelataan Turkin pääsarjaa. Kun koutsit näkevät pelaajassa potenttiaalia he antavat heille lisätreenejä. Seuralla on hienot kentät, muu ympäristöt, joukkuehenki ja halu kehittyä on todella suuri. Seura otti minut todella hyvin vastaan sillä olen saanut hyvin uusia kavereita ja koutsit ovat antaneet paljon hyvää palautetta treenaamisestani."

Missä joukkueessa pelaat tällä kaudella?

– Tällä kaudella pelaan U19-ikäluokassa.

Mitkä ovat tavoitteesi jalkapalloilijana?

– Tavoitteeni jalkapalloilijana on olla isona Suomen paras jalkapalloilija, ja päästä pelaamaan Englannin valioliigassa ehkäpä jopa Liverpoolissa sillä se on lempijoukkueeni.

Käytkö Turkista käsin koulua?

– Turkissa käyn etäkoulua Suomen lukiosta.

Mikä merkitys KäPalla on ollut sinulle seurana?

– Käpallä on aina ollut, ja aina tulee olemaan paikka sydämessäni, sillä olen viettänyt siellä jo 6-vuotta, ja voin sanoa että treenien laatu sekä muut olosuhteet ovat todella hyvät esimerkiksi verrattuna Turkkiin, mutta Turkissa on vain enemmän mahdollisuuksia päästä eteenpäin jalkapallourassa.


Paljon onnea ja menestystä Turkkiin Keke!