Käpylän pallo

Futsal elää KäPassa hienoa loistoaan | Alueelliset sarjat päätökseen

26.03.2024
Käpa

Futsalin alueelliset sarjat on saatu päätökseen, ja KäPalla oli hyvä edustus aina 2014-syntyneistä miesten kolmoseen asti. P15-joukkue vei ylemmän loppusarjan ja voitti alueellisen sarjan kultamitalit. Nyt joukkueen pelit jatkuvat vielä P15 SM-lopputurnauksessa 31.3–1.4. Tampereella. P17-joukkue jäi liigassa yhden voiton päähän jatkopaikasta.

Myös P19-joukkue selvitti tiensä neljän parhaan joukkoon SM-lopputurnaukseen, joka pelataan tänä vuonna Espoon Matinkylän uudessa liikuntahallissa. Välierissä 6.4. klo 14.30 vastaan asettuu FC Kangasala. Jo ratkaisevassa karsintapelissä Patoa vastaan katsomo täyttyi mustavalkoisista kannustusjoukoista, ja toivottavasti välierät houkuttelevat paikalle vielä äänekkäämmän joukon kannattajia siivittämään joukkueen sunnuntain finaaliin.

Pelien lisäksi talven aikana on otettu myös monia muita askeleita eteenpäin. KäPa valittiin Palloliiton futsalin alueelliseksi tukiseuraksi, jonka tehtävänä on muun muassa järjestää maajoukkuetoimintaan liittyvän aluetoiminnan niin poikien kuin tyttöjen osalta. Myös monipuoliset valmennuskoulutukset ovat jatkuneet, ja Sergio Gargellin Futsal2football-hanke jatkaa kaksilajisuuden tukemista.

Ensi kaudella saadaan toivottavasti kasvatettua toimintaa ja pelaajamäärää entisestään. Mukaan ovat tervetulleita myös jalkapalloa muissa joukkueissa pelaavat.


www.kapylanpallo.fi/futsal

 

📷 Kirsi Nummela