Käpylän pallo

Käpylän Pallon uudeksi maalivahtivalmennuksen päälliköksi on valittu Edgar Jimenez

10.01.2023
Käpa

Käpylän Pallon uudeksi maalivahtivalmennuksen päälliköksi on valittu espanjalainen Edgar Jimenez. Hän on suorittanut korkeimman mahdollisen maalivahtivalmennuksen tutkinnon UEFA A Goalkeeping -lisenssin. Hän on 31-vuotias ja työskennellyt viimeisimmäksi Ecuadorin pääsarjassa pelaavassa Orense S.C. joukkueessa. Hän on työskennellyt myös useissa seuroissa Euroopassa ja Aasiassa. Edgar tulee ottamaan seurassa FC Lahden Veikkausliigajoukkueeseen siirtyneen Oliver Pannellin aiemmat tehtävät ja joukkueet hoidettavakseen.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on todella tyytyväinen, kun rekrytointi saatiin onnellisesti ennen joulua maaliin:

”Saamme Edgarista todella kovan luokan ammattilaisen mukaan seuran toimintaan, joka tuo meille lisää näkemystä ja kokemusta erilaisista futiskulttuureista. Seurasta on viime vuosina noussut esiin useita lupaavia nuoria maalivahteja, ja Edgar tulee jatkamaan tätä tärkeää kehitystyötä eteenpäin.”

Edgarin terveiset KäPalaisille:

”Olen Edgar Jimenez ja kotoisin Espanjasta. Viimeisen 10 vuoden aikana olen työskennellyt eri ammattilaisorganisaatioissa Euroopassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Viimeisimpänä olen työskennellyt Andorrassa ja Ecuadorissa. Tunnen jo jonkin verran suomalaista jalkapallokenttää, ja minulla on useita tuttuja, jotka ovat pelanneet tai valmentaneet siellä. Tuntemukseni ensimmäisestä päivästä lähtien KäPaa kohtaan ovat olleet todella positiiviset, ja tulen innoissani kehittämään seuran maalivahtitoimintaa, niin edustusjoukkueessa kuin junioreissakin.”