Käpylän pallo

Oliver Pannell siirtyy urallaan uusiin haasteisiin

02.12.2022
Käpa

Oliver Pannell siirtyy urallaan uusiin haasteisiin

Käpylän Pallon päätoimisena maalivahtivalmentajana ja maalivahtivalmennuksen päällikkönä syksystä 2019 alkaen toiminut englantilainen Oliver Pannell siirtyy urallaan uusien haasteiden pariin vuoden FC Lahden Veikkausliiga joukkueeseen vuoden 2023 alusta alkaen. Oliverin viimeinen työpäivä seurassa on perjantaina 9.12., jonka jälkeen hän jää lomille.

Käpylän Pallon urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen haluaa kiittää Oliveria lämpimästi ajastaan seurassa.

”Oliver on tehnyt todella hyvää työtä seuran maalivahtien valmentamisessa, ja on totta kai harmillista menettää kovanluokan tekijä. Toisaalta olen todella iloinen siitä, että seuran valmentajien laadukas tekeminen ja huippuosaaminen on huomioitu myös seuran ulkopuolella, ja tämä konkretisoituu myös siirtoina urallaan eteenpäin. Seuran maalivahtivalmennuksen taso on Oliverin johdolla ottanut suuria harppauksia eteenpäin. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii muun muassa vasta 18-vuotiaana edustusjoukkueen ykkösmaalivahtina pelanneen Luka Nokelaisen upea ensimmäinen kausi Miesten Kakkosessa ja hyvät otteet U19-maajoukkueessa, sekä Aleksi Piispan debyytti U18-maajoukkueessa. Haluan toivottaa Oliverille kaikkea hyvää uusiin haasteisiin koko seuran puolesta.”

Oliverin ajatuksia hänen 3-vuotisesta taipaleestaan seurassa:

”Saavuin seuraan kolmen vuotta sitten Englannista, ja voin sanoa, että KäPasta muodostui minulle toinen kotini. Seuran sydän on todella suuri, ja seuralla on taustallaan yhteisö täynnä upeita ihmisiä. Heti ensimmäisistä hetkistä alkaen tunsin itseni tervetulleeksi ja sain mahdollisuuden, josta tulen ikuisesti olemaan kiitollinen.

Seuran valmentajia haluan kiittää siitä, että olen saanut teiltä todella arvokkaita kokemuksia. Olette inspiroineet minua päivittäin jatkamaan sitä loistavaa työtä, mitä seurassa on tehty jo usean vuoden ajan. Kanssanne työskentely on ollut ilo ja etuoikeus. On ollut mahtavaa seurata teidän sitoutuneisuuttanne seuran kehittämiseen. Nimilista on liian pitkä, jotta pystyisin teidät kaikki erikseen mainitsemaan.

Pelaajien kanssa työskentelyssä olen nauttinut jokaisesta minuutista. Olette kasvaneet pelaajina samalla, kun itse olen kasvanut valmentajana. Olemme oppineet paljon toisiltamme, ja olette luottaneet kehityksenne minun käsiini.

Haluan myös kiittää kaikkia muita seuran taustalla toimivia henkilöitä. Ilman teitä tämä seura ei olisi sama.”

”To everyone in KäPa, past and present - thank you all. Kiitos!”

 

Big thanks to Oliver on behalf of the whole club and good luck for the future!

Rekrytointi prosessi Oliverin seuraajan suhteen on ollut käynnissä jo muutaman viikon ajan hiljaisena hakuna, ja seura avaa tehtävään myös avoimen haun.

FC Lahden uutinen

 

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja

Ilkka Rantanen

050 592 3927

[email protected]

 

Urheilutoimenjohtaja

Marko Honkanen

044 053 3633

[email protected]