Käpylän pallo

Kristian Yli-Hietanen sopimukseen edustusjoukkueen kanssa

Kristian Yli-Hietanen sopimukseen edustusjoukkueen kanssa
14.05.2022
Käpa

Kristian Yli-Hietanen sopimukseen edustusjoukkueen kanssa

25-vuotias suomalais-kanadalainen hyökkääjä Yli-Hietanen aloitti jalkapallon Ilveksessä, mutta muutti pian perheensä kanssa Kanadaan. Kanadassa hän pelasi yliopistosarjoissa Capilano Universityssa ja University of British Columbiassa. Viimeiset kaksi kautta hän on pelannut Suomessa. Kaudella 2020 hän oli TPV:n riveissä Kakkosessa ja viime kaudella hän pelasi Veikkausliigaa FC Lahden riveissä, jossa minuutteja kertyi yhteensä 21 ottelussa.

Kristian liittyy mukaan joukkueeseen hyvillä mielin.

”Liityn mukaan joukkueeseen todella innoissani. Ensikokemukseni seurasta ovat olleet todella positiiviset. Kaikki pelaajat haluavat näyttää osaamistaan kentällä suurella motivaatiolla. Joukkueeseen on paljon potentiaalia ja taitoa, joten uskon että meillä tulee olemaan onnistunut kausi. Itse haluan osua maalipuiden väliin jokaisessa ottelussa ja auttaa joukkuetta saavuttamaan voittoja.”

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on mielissään, kun viimeinen palanen joukkueeseen on tälle kaudelle kiinnitetty.

”Haimme pitkään vahvistusta hyökkäysosastollemme, ja Kristianin sopimuksen myötä joukkue on nyt tälle kaudelle pelaajiston osalta valmis. Kristianin myötä saamme joukkueeseen tärkeää kokemusta Veikkausliiga-kentiltä asti.”