Käpylän pallo

Kiitos JP!

Kiitos JP!
31.10.2022
Käpa

Seuran 11-14-vuotiaiden valmennuspäällikkö Jussi-Pekka "JP" Savolainen on ollut työstään tämän kauden ajan opintovapaalla. Opintovapaan päättyessä hän on päättänyt suunnata seuraavaksi kaudeksi uusien haasteiden pariin urallaan. JP on työskennellyt KäPassa yhteensä seitsemän kauden ajan. Hän aloitti KäPassa päätoimisena ammattivalmentajana kaudella 2015 ja toimi myöhemmin seuran valmennuspäälikkönä.

Haluamme kiittää JP:tä koko seuran puolesta todella suuresti! Olet tehnyt valtavan määrän töitä seuran ja sen pelaajien eteen useiden vuosien ajan. Kaikkea hyvää uusiin haasteisiin ja kentillä törmäillään. Tulet saavuttamaan urallasi vielä paljon hienoja asioita. Olet ikuisesti yksi meistä!

JP:n terveiset koko seurayhteisölle:

Opintovapaani on näillä näppäimillä loppumassa ja on aika palata takaisin työelämään. Olen pitkällisen pohdinnan jälkeen tullut lopputulokseen, että nyt on hyvä hetki siirtyä eteenpäin. Seitsemän vuotta samassa seurassa on pitkä aika kenelle tahansa ja koen tässä kohtaa valmennusuraani tarvitsevani uusia haasteita uudessa ympäristössä. Samoin seuralle vaihtuvuus tekee varmasti hyvää.

Miettiessäni kulunutta seitsemää vuottani KäPassa nousee ensimmäisenä mieleen ennen kaikkea kiitollisuus. Voin ylpeydellä sanoa, että KäPasta on tullut itselleni toinen kotiseura Suomessa kasvattajaseurani Pallo-Iirojen rinnalle.

Olen kiitollinen, että KäPa luotti aikoinaan nuoreen valmentajaan ja antoi mahdollisuuden valmentaa yhdessä Suomen parhaista seuroista. Sain tehdä, kokeilla, onnistua ja epäonnistua, –ja lopulta oppia. KäPa on ollut loistava ympäristö kasvaa valmentajana. Koen, että minulla on aina ollut seuran ja sen henkilöiden vankkumaton tuki takanani. ”KäPa-henki” on edelleen vahvana ja seura on todella suurempi kuin yksikään yksittäinen tekijä. Ihmisten poistuessa tilalle tulee uusia tekijöitä, jotka jatkavat toiminnan kehittämistä yhdessä pitkään seurassa olleiden konkareiden kanssa. Hienona osoituksena tästä edustuksen nousu Ykköseen, B-junnujen SM-mitali ja kolmen ikäluokan nousu Etelä-Liigaan ensi kaudeksi.

Voin pitää itseäni etuoikeutettuna, että olen päässyt KäPassa toimimaan intohimoisesti jalkapalloon suhtautuvien henkilöiden kanssa, jotka ovat olleet valmiita tekemään lajin eteen valtavasti. Tämä pätee kaikkiin rooleihin seurassa: Pelaajiin, valmentajiin, taustoihin ja vanhempiin. KäPa onkin ollut loistava paikka saada laadun kokemuksia ja näkemystä siitä, mitä valmentaminen oikeasti on ja mitä se vaatii. Erityiskiitos vielä varsinkin kaikille pelaajille, olen oppinut teiltä valtavasti.

Lopulta merkityksellisintä on ollut kuitenkin tutustua toinen toistaan hienoimpiin ihmisiin, joista osaa saan kutsua jopa ystävikseni. Teitä on liian monta nimetäkseni jokaista erikseen, tiedätte varmasti keitä olette.

Kiitos vielä kerran kaikille! Näkemiin, muttei hyvästi.