Käpylän pallo

Kevin Larsson sopimukseen edustusjoukkueen kanssa!

Kevin Larsson sopimukseen edustusjoukkueen kanssa!
06.05.2022
Edustus

Edustusjoukkue saa käytöönsä merkittävän vahvistuksen pelaajistoonsa, kun 20-vuotias KäPan oma kasvatti Kevin Larsson liittyy mukaan joukkueeseen. Kevin pelasi 2001-ikäluokan United-joukkueessa 9-vuotiaasta alkaen ja teki debyytin KäPan edustusjoukkueessa Kakkosessa jo 16-vuotiaana. Hän on pelannut viimeiset 3-vuoden aikana Veikkausliigassa 30 ottelua HIFK:n ja viimeiseksi AC Oulun paidassa. Hän on ollut myös vakiokasvo U16-, U17-, U18- ja U19-poikamaajoukkueissa. Jalkapallon lisäksi Kevin taitaa myös jääpallon ja viime talven ajan hän edustukin HIFK:ta Bandyliigassa. Lue tästä Ylen juttu Kevinistä.

Kevin palaa innoissaan takaisin kasvattiseuraansa.

– Kiva palata tuttuun ympäristöön missä on myös pelaajia juniorivuosilta. Valmennus vaikuttaa ammattimaiselta ja meillä on selkeät suunnitelmat miten halutaan pelata ja johtaa joukkuetta. Joukkueessa on paljon hyviä nuoria pelaajia. Haluan auttaa joukkuetta saavuttamaan tavotteensa tämän kauden aikana.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on todella innoissaan tuoreesta hankinnasta.

– Tavoitteenamme on pyrkiä tuomaan joka vuosi edustusjoukkueeseen takaisin myös omia kasvattejamme. Tällä kaudella aiemmin mukaan joukkueeseen on liittynyt myös samaa 2001-ikäluokkaa edustava Ilmari Lappalainen. Vaikka Kevin on vasta 20-vuotias on hän jo todella kokenut pelaajaa, joka on pelannut viimeiset 3 vuotta Veikkausliigassa. Hänen kokemuksensa Suomen korkeammalta sarjatasolta ovat todella tärkeitä meidän nuorelle joukkueelle.


Tervetuloa takaisin kotiin Kevin!


Edustusjoukkueen seuraava ottelu pelataan sunnuntaina Campuksella klo 18.30, kun vastaan asettuu Atlantis. Tervetuloa kannustamaan!