Käpylän pallo

Kesän futiskouluissa ja leireillä on vielä tilaa ⚽ Ilmoittaudu mukaan!

25.05.2022
Käpa

KäPa järjestää perinteiset futiskoulut 2014–2019-syntyneille aloitteleville futareille KäPa Campuksella 2021 ⚽

On lapsi sitten jalkapalloharrastusta aloittava, toiminnallisesta ja liikunnallisesta harrastuksesta kiinnostunut tai muuten vaan innokas, niin kaikki ovat tervetulleita lähtötasoon katsomatta. Tavoitteena on tutustuttaa lapset lajiin, liikkumaan, leikkimään sekä pelailemaan. Futiskoulut ajoittuvat kesä- ja elokuun ensimmäisille viikoille, tiistai­–torstai-illoille klo 17.15–18.30.

Futiskoulun osallistujalle annamme omalla nimellä sekä toivepelinumerolla varustetun KäPa-pelipaidan, jalkapallon sekä diplomin suoritetusta futiskoulusta.

Ohjaajina futiskoulussa toimivat KäPan koulutetut valmentajat, ja lapset pääsevät liikkumaan kannustavassa, organisoidussa sekä turvallisessa ympäristössä. Varustukseksi futiskoululaiselle riittää säänmukainen liikunnallinen vaatetus sekä lenkkarit.


Tervetuloa mukaan!


Ilmoittaudu valitsemalla sopiva ajankohta:



Liikuntaleirit koululaisten loma-aikoina vuonna 2022

Vuonna 2022 liikuntaleirit ovat varmasti edellisten vuosien tapaan täynnä iloisia kasvoja. Mukana on sekä vanhoja konkareita että uusia innokkaita leiriläisiä, jotka haluavat aloittaa ja päättää lomansa perinteisellä KäPan liikuntaleirillä.

Liikuntaleiri on suunnattu kaikille 2009–2017-syntyneille lapsille! Leirien ohjelmaan kuuluu sporttisia pelejä ja leikkejä innostavassa ilmapiirissä. Leiriläiset jaetaan ikäryhmiin, jotka viikon aikana liikkuvat kokeneiden ja asiantuntevien ohjaajien johdolla. Leiri loppuu olympialaisiin, jolloin lapset jaetaan joukkueisiin ja kilpailemme erilaisissa lajeissa. Kaiken kaikkiaan viikon aikana ehdimme pelaamaan ja tutustumaan moneen eri lajiin sekä leikkimään monia eri leikkejä.

Tervetuloa mukaan!
 

Ilmoittaudu valitsemalla sopiva ajankohta:

Liikuntaleiri 6.–10.6.2022
Liikuntaleiri 13.–17.6.2022
Liikuntaleiri 1.–5.8.2022