Käpylän pallo

KäPan edustusjoukkue ja SAPA sopivat farmisopimuksesta kaudelle 2022

18.02.2022
Käpa

Käpylän Pallon Miesten Kakkosen joukkue ja SAPAn Miesten Kolmosen joukkue ovat sopineet farmisopimuksen kaudelle 2022. Farmisopimus mahdollistaa pelaajien liikkumisen joukkueiden välillä joustavasti kauden aikana. Sillä pyritään parantamaan molempien joukkueiden toimintaedellytyksiä joustavan pelaajaliikenteen avulla KäPan Miesten Kakkosen joukkueen ja SAPAn Miesten Kolmosen joukkueen välillä.

Käpylän Pallon urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on mielissään farmisopimuksen laatimisesta.

”Haimme yhteistyöseuraa Kolmosen tasolta talven aikana ja keskustelut SAPAn kanssa sujuivat hyvässä yhteisymmärryksessä heti alusta alkaen. Olemme todella innoissamme nyt sovitusta farmisopimuksesta, joka takaa meidän valmennuksellemme lisää vaihtoehtoja peluuttamiseen. SAPA on perinteikäs seura, jolla on laadukasta toimintaa ja osaava valmennus. Yhteistyölle on hyvät edellytykset ja uskon, että molemmat seurat tulevat hyötymään sopimuksesta paljon kauden mittaan.”

SAPA:n päävalmentaja Samuli Jokinen odottaa yhteistyöltä paljon.

”Meillä on selkeä tavoite kehittää toimintaamme paremmaksi ja tämä on erinomainen askel sillä polulla. KäPa:lla on ringissään lukuisia erittäin laadukkaita nuoria pelaajia ja on mahtavaa mahdollistaa heidän urakehityksensä kannalta tärkeitä minuutteja. Lisäksi he tuovat mukavan lisäelementin myös meidän peliimme. Ja mikä parasta, pystymme tarjoamaan loistavan näyteikkunan omille nuorille pelaajillemme.”