Käpylän pallo

Jordi Aluja jatkaa edustusjoukkueen päävalmentajana seuraavat kaksi vuotta

08.11.2022
Käpa

Jordi Aluja jatkaa edustusjoukkueen päävalmentajana – joukkueen rakennus etenee vauhdilla

Käpylän Pallon Miesten Ykköseen kaudelle 2023 noussut edustusjoukkue on tehnyt päävalmentaja Jordi Alujan kanssa 2-vuotisen jatkosopimuksen kauden 2024 loppuun asti.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on todella tyytyväinen päävalmentajan jatkosopimukseen.

”Pitkällä jatkosopimuksella Jordin kanssa takaamme kehitysprosessimme jatkuvuuden seuraavaksi kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Jatkosopimusneuvottelut viime kauden pelaajien osalta ovat jo todella hyvällä mallilla ja tällä hetkellä nimen sopimuspaperiin on laittanut yhteensä yhdeksän pelaajaa. Lisää neuvotteluja saadaan maaliin asti tiuhaan tahtiin. Lisäksi olemme kartoittaneet joukkueeseen tiiviisti ulkopuolisia vahvistuksia. On aivan selkeä asia, että tarvitsemme joukkueeseen lisää uusia vastuunkantajia, joilla on kokemusta vähintään Ykkösen tasolta jo entuudestaan. Kokeneet pelaajat tulevat olemaan todella tärkeässä roolissa nuorten omien kasvattiemme rinnalla myös tulevalla kaudella.”

Päävalmentaja Jordi Aluja on aloittamassa uutta kautta tehtävässään täynnä intoa.

”Kun aloitin KäPan päävalmentajana tämän vuoden alussa tavoitteenani oli nostaa edustusjoukkueen toimintaa uudelle tasolle ja vakiinnuttaa joukkueen sijoituksen Kakkosen kärkipäässä. Lisäksi halusin, että joukkue on paikka, jonne KäPan junioripelaajat haluavat tosissaan pyrkiä ja unelmoivat siellä pelaamisesta.

Haluan lähettää ulospäin viestin, että tulemme olemaan valmiita ottamaan seuraavan askeleen ylöspäin ja olemme valmiita haasteeseen. Kausi 2023 alkoi meille seuraavana päivänä, siitä kun olimme nousun varmistaneet ja käärimme hihat seuraavan kauden valmistelujen osalta.

Olen todella innoissani, kun pystyn tarjoamaan prosessille jatkuvuutta. Meillä on nuori ryhmä täynnä kunnianhimoisia pelaajia, joita pääsemme nyt kehittämään seuraavalla sarjaportaalla Ykkösessä. Tulemme pelaamaan valtakunnallisessa sarjassa ja pelin asettamat vaatimukset tulevat olemaan aivan eri tasoa, kuin mihin olemme Kakkosessa tottuneet. Se tulee vaatimaan koko joukkueelta ja taustaryhmältä täydellistä sitoutumista ja omistautumista työlleen. Haluan rakentaa joukkueen, joka toimii tiiviisti kollektiivina, tavoittelee yhteisiä tavoitteitaan tinkimättömästi, sekä asettaa joukkueen edun oman edun edelle. Haluan myös rakentaa parhaan mahdollisen ympäristön, jossa pelaajilla on mahdollisuus terveeseen kilpailuun ja jatkaa kehittymistään pelaajina.

Haluan, että pystymme edelleen tulevalla kaudella tarjoamaan näyttävää jalkapalloa faneillemme, jotka tulevat seuraamaan otteluitamme. Haluan myös taata jatkumoa seuran hyvälle pelaajakehitystyölle ja pitää KäPan jatkossakin Ykkösessä, jonne se eittämättä kuuluu.

Kiitos seuralle, kun he uskovat minuun päävalmentajan tehtävässä seuraavien kahden vuoden ajan. Lupaan laittaa koko osaamiseni ja itseni likoon seuran ja joukkueen puolesta. Yhdessä olemme vahvempia.”

 

Viime kauden pelaajista joukkueessa ei tule varmuudella jatkamaan kapteeni Jani Kaukomaa, varakapteeni Ronald Karlsson, Toni Kupari, Axel Munck, Ilja Sirkin, Samir Kantelinen ja Ture Moliis. Tsemppiä kaikille uusiin kuvioihin ja kiitos ajastanne KäPassa!

KäPan edustusjoukkueen toiminnasta kaudella 2023 kiinnostuneet pelaajat voivat olla yhteydessä urheilutoimenjohtaja Marko Honkaseen: 044 053 3633.

 

Kuvassa vasemmalla päävalmentaja Jordi Aluja ja oikealla valmentaja Tuomas Rantanen. Kuva Mikko Piispa (c)