Käpylän pallo

Esittelyssä KäPan seurakoordinaattori Emma

29.08.2022
Käpa

 

Kuka olet, mitä olet elämässäsi tähän mennessä puuhaillut?

Olen Emma Felin, uusista haasteista inspiroituva moniosaaja. Töitä olen tehnyt nuoresta pitäen useilla eri aloilla, ja takataskussa on myös datanomin, merkonomin ja restonomin paperit. KäPassa aloitin jo noin 12 vuotta sitten lopettaessani vuoropäällikkönä HOK-Elannolla. Siitä lähtien KäPa on kulkenut mukana rinnalla aina, ja seuraavana etappina onkin yhteiskuntatieteiden maisteriopinnot!

 

Miten päädyit nykyiseen tehtävääsi ja mitä se sisältää?

Kaikki alkoi kahviosta, ja siitä aika nopeasti siirryin hallinnon työtehtäviin. Työt lisääntyivät tasaisesti, ja muutama vuosi takaperin päätinkin panostaa KäPaan kokopäiväisesti. Työnkuvani on erittäin laaja ja siihen kuuluu mm. jäsenpalvelun hallinnointia, tapahtumien suunnittelua ja organisointia, sisäistä ja ulkoista viestintää, laskutusta, toiminnan kehittämistä sekä tietysti asiakaspalvelua eri kanavissa.

 

Miksi juuri KäPa  - miten olet viihtynyt?

KäPassa parasta ehdottomasti on ihmiset, vankat juuret sekä työn merkityksellisyys. Töitä tehdään itsenäisesti, mutta yhdessä. Vuosittaiset suuret tapahtumat (Pingviini Cup, Kevätturnaus & Winterliiga) sekä muut projektit tuovat omat haasteensa, ja pitävät työn mielekkyyttä sekä mielenkiintoa yllä. Toki usein joudutaan painamaan pitkää päivää, mutta seuratyö onkin elämäntapa.

 

Miten näet Käpa:n tulevaisuuden - mitkä suurimmat haasteet?

Harrastuskustannusten pitäminen alhaisena on ollut ja tulee olemaan haastavaa. Vastuullisen ympäristön luomiseen tulee panostaa entistä enemmän, ja siinä on otettukin tärkeitä askelia. KäPan väki pitää itsensä hyvin ajan hermolla sekä kouluttautuu aika ajoin, mikä kirkastaa seurankin tulevaisuutta. On ilo olla ammattitaitoisten ja aktiivisten ihmisten kanssa ikuisella oppimisen tiellä!

 

Laita vain rohkeasti viestiä Emmalle asiassa kuin asiassa ja kontaktoidu vaikkapa LinkedInissä!

 

Juttu julkaistu Käpylä-lehdessä 24.8.2022.