Käpylän pallo

Edustusjoukkueen kausikortit myyntiin! Varmista paikkasi Ykkösen peleihin Bragulle!

Edustusjoukkueen kausikortit myyntiin! Varmista paikkasi Ykkösen peleihin Bragulle!
14.12.2022
Käpa

Käpylän Pallo nousi Miesten Ykköseen kaudeksi 2023 voittamalla Kakkosen A-lohkon. Edellisen ja ainoan kerran historiansa aikana KäPa on ollut toiseksi korkeimmalla sarjatasolla kaudella 2008. Ykkösen kotiottelunsa KäPa tulee pelaamaan Kalliossa Brahen kentällä, eli Bragulla. Ensi kesänä Bragu tuleekin siis olemaan mustavalkoinen! KäPan joukkueen runko tulee olemaan ensi vuonnakin nuori ja täynnä seuran omia kasvatteja maustettuna kovilla vahvistuksilla. Nyt sinulla on oivallinen mahdollisuus varmistaa paikkasi kauden kaikissa kotiotteluissa katetun pääkatsomon alta.

Ensimmäisessä vaiheessa kausikortteja tulee myyntiin 300 kappaletta. Nämä kortit oikeuttevat numeroimattomaan istumapaikkaan Brahen kentän pääkatsomossa. Kausikortit ovat sähköseissä muodossa. Lisää kausikortteja avataan myyntiin myöhemmin keväällä, kun tarkemmista katsomojärjestelyistä on sovittu muiden katsomon osien osalta.


Lippujen hinnat:

  • Peruslippu 105 €
  • Eläkeläinen 90 €
  • Opiskelija 90 €
  • Varusmies/siviilipalvelus 90 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun ja niihin lisätään tilausmaksu 1,50 € per lippu.

Kausikortit myydään Käpylän Pallon lipunmyyntikumppanin Lippupisteen kautta.
 

Osta kausikorttisi itsellesi tai lahjaksi – katso tarkemmat yksityiskohdat Lippupisteen sivuilta: https://www.lippu.fi/artist/kapylan-pallo

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tukea joukkuetta matkalla kohti Ykkösen kautta ja nauttia laadukkaasta jalkapallosta paikan päällä kauden kaikissa otteluissa!