Tuomas Rantanen uudeksi BSM-joukkueen vastuuvalmentajaksi

Tuomas Rantanen uudeksi BSM-joukkueen vastuuvalmentajaksi

17.11.2021

Käpylän Pallon BSM-joukkueen valmennuksessa kaudelle 2022 tapahtuu muutoksia.

BSM-joukkueen ja UEFA Elite Youth Academyn uudeksi vastuuvalmentajaksi on nimetty 29-vuotias Tuomas Rantanen. Rantanen on aiemmin urallaan valmentanut Gnistanissa vuosina 2009–2014 ja vuodet 2015–2021 HJK:ssa. Hän on johdattanut joukkueensa mm. Kai Pahlman -turnauksen voittoon vuosina 2019 ja 2021. Rantanen on suorittanut UEFA B -valmentajalisenssin ja alkaa seuraavaksi suorittaa UEFA A -valmentajalisenssiään.

Rantanen on todella innoissaan uudesta pestistään Käpylän Pallossa.

”Todella hyvillä fiiliksillä liityn mukaan seuraan. Kun pestiä minulle tarjottiin, niin melko pian olin vakuuttunut siitä, että haluan tarttua tähän uuteen tilaisuuteen urallani. Tottakai askel uuteen seuraan myös hieman jännittää, ja on uusi steppi urallani eteenpäin. Toisaalta tutusta ympäristöstä muualle siirtyminen vie myös pois mukavuusalueelta ja on mahdollisuus löytää itsestään uusia ulottuvuuksia valmentajana. Haluan päästä uuden joukkueen mukana nopeasti päivittäiseen työhön kiinni.”

Rantanen aloittaa pestissään 1.12.2021.

Keskustelut Rantasen siirtymisestä HJK:sta Käpylään sujuivat seurojen välillä hyvässä yhteysymmärryksessä, ja KäPa haluaa kiittää HJK:ta yhteistyöstä asian suhteen.

Käpylän Pallo haluaa myös kiittää viimeiset 2 vuotta joukkuetta valmentanutta Miika Nuutista lämpimästi ajastaan seurassa ja toivottaa onnea urallaan eteenpäin.

 

Lisätiedot:

Ilkka Rantanen
050 592 3927
ile@kapylanpallo.fi

Marko Honkanen
044 053 3633
marko.honkanen@kapylanpallo.fi

 

Dataline Sport | Molentum Oy