Portugalilainen Joao Vivas sopimukseen

Portugalilainen Joao Vivas sopimukseen

06.02.2021

Portugalilainen Joao Vivas on edustusjoukkueen tuorein sopimuspelaaja. 20-vuotias Vivas tuli Suomeen 18-vuotiaana kesällä 2019 Peimari United -joukkueeseen, joka on tunnettu portugalilaisista pelaajista ja valmentajistaan. Kotimaassaan hän edusti C.D. Cova da Piedaden U19 -joukkuetta ennen siirtoaan Suomeen.

Päävalmentaja Ossi Virta on mielissään, kun nimet hyökkäävän keskikenttäpelaajan kanssa saatiin sopimuspapereihin.

- Gnistanin päävalmentaja Ricardo Duarte suositteli minulle häntä ja kävin paikan päällä Oulunkylässä seuraamassa hänen treenejään Gnistanissa. Tämän jälkeen sovimme, että hän tulee meille näytille. Harjoituksissa hän sopeutui nopeasti joukkueeseen ja asioihin, joita työstimme, sekä osoitti erinomaista työmoraalia ja kykyä omaksua sekä oppia nopeasti uusia asioita. Hän on vielä suhteellisen nuori pelaaja ja uskon, että hänellä on potentiaalia kehittyä paljonkin tämän kauden aikana.

Joao on itse todella onnellinen sopimuksesta KäPan kanssa.

- Minulla on todella positiiviset tunteet sopimuksesta. Olen onnellinen ja motivoitunut joukkueeseen liittymisestä. Tulevalla kaudella tulen tekemään ahkerasti töitä valmennuksen ohjeiden mukaan ja toivon mukaan kaudesta tulee onnistunut. Vaikka meillä on koossa nuori joukkue, niin silti meillä on paljon taitavia pelaajia. Kaikilla on suuri halu kehittyä paremmiksi pelaajiksi ja sen mukanaan tulee tervettä kilpailua, joka lopulta auttaa kaikkia kehittymään paremmaksi. Valmennus ja pelaajat luottavat pelimalliimme ja se on iso askel sille, että olemme yhtenäinen ja menestyvä joukkue. Olen onnellinen mahdollisuudesta edustaa KäPaa ja uskon että yhdessä voimme saavuttaa hyviä asioita tulevalla kaudella. Haluan kehittyä jatkuvasti paremmaksi pelaajaksi, mutta pääasiallinen keskittymiseni on siinä, että joukkue tulee menestymään, koska mielestäni se on kaikista tärkeintä. Jos olemme yhtenäisiä joukkueena, niin kehitymme myös yksilöinä.Pysy kuulolla ja ota seurantaan KäPan Twitter-tilit:
@kapylanpallo
@kapaedustus

Dataline Sport | Molentum Oy