Ossi Virta siirtyy urallaan uusiin haasteisiin

Ossi Virta siirtyy urallaan uusiin haasteisiin

05.11.2021

Ossi Virta siirtyy urallaan uusiin haasteisiin

Käpylän Pallon päävalmentajana kaudella 2021 toiminut seuran oma kasvatti Ossi Virta siirtyy ensi kaudeksi urallaan uusiin haasteisiin.

Lähes tarkalleen vuosi sitten Ossi palasi takaisin seuraan kaudelle 2021 toimien edustusjoukkueen päävalmentajana ja 10 United -ryhmän toisena valmentajana. Aiemmin hän toimi KäPassa valmentajana, junioripäällikkönä ja valmennuspäällikkönä peräti 10 vuoden ajan vuosina 2005–2015.

Kuluneella kaudella Ossi otti johdettavakseen takaisin Miesten Kakkoseen nousseen KäPan edustusjoukkueen, ja hänen johdollaan joukkueen toimintamallit ottivatkin suuren kehitysharppauksen eteenpäin monella tapaa.

”Kun nousimme KTP:n kanssa Veikkausliigaan, jouduin perhesyistä muuttamaan takaisin Helsinkiin, ja olen todella kiitollinen KäPalle, että he tarjosivat minulle mahdollisuuden valmentaa kasvattajaseurassani nuoria ja nälkäisiä pelaajia. Tämä vuosi oli myös minulle ensimmäinen varsinainen päävalmentaja kausi miesten tasolla, joten sain tärkeää kokemusta ja toimia hienossa ympäristössä nuorten pelaajien kanssa, joten vuodesta jäi hienot muistot.

Kausi oli nuorelle, kokemattomalle nousijajoukkueelle onnistunut niin tuloksellisesti kuin pelillisesti ja ennen kaikkea moni nuori pelaaja sai arvokasta kokemusta miesten peleistä ja kehittyi runsaasti vuoden aikana. Uskon, että kuka tahansa tästä jatkaa minun roolissani, niin hänellä on hyvä mahdollisuus jatkaa kehitystyötä nykyisten vuoden kokeneempien nuorten ja vähän vielä kokeneempien pelaajien kanssa. Lisäksi KäPasta on nyt tulossa BSM-mestaruusjoukkueesta monia hyviä nuoria ja nälkäisiä pelaajia, joten edustusjoukkueen tulevaisuus on varmasti hyvällä pohjalla tulevaisuutta ajatellen ja joukkuetta kehittämällä on tulevina vuosina mahdollisuus taistella varmasti kärkisijoista ja jopa sarjanoususta.

Haluan kiittää lämpimästi erityisesti pelaajia, valmennus- ja taustatiimiäni; Kallea, Seppoa, Mikkistä, Markoa ja Kalevia, Ileä, ja koko seurajohtoa & hallitusta sekä kaikkia joukkuetta tavalla tai toisella tukeneita ihmisiä. Samalla haluan kiittää myös 10 United -joukkueen pelaajia, valmennusta ja taustoja sekä vanhempia, jossa valmensin myös tänä vuonna. Haluan myös onnitella BSM-joukkuetta Suomen mestaruudesta, ja toivottaa kokonaisuudessaan kaikille seuran valmentajille, pelaajille ja taustahenkilöille kaikkea hyvää nyt ja jatkossa, kentän laidalla näemme varmasti vielä monet kerrat!”


KäPa haluaa kiittää Ossia lämpimästi kuluneesta vuodesta, ja toivottaa onnea sekä menestystä uusiin haasteisiin! Kiitos Ossi!


Seura on käynnistänyt rekrytointiprosessin uuden päävalmentajan palkkaamiseksi ja tiedottaa lisää asiasta mahdollisimman pian.

 

Lisätiedot:

Ilkka Rantanen

050 592 3927


Käpylän Pallo Kakkosen joukkueen toiminnasta kiinnostuneet pelaajat voivat olla yhteydessä:

Marko Honkanen

044 0533 633

Dataline Sport | Molentum Oy