Käpylän pallo

Olli Orvasto on Käpylän Pallon edustusjoukkueen uusi päävalmentaja

Olli Orvasto on Käpylän Pallon edustusjoukkueen uusi päävalmentajaOlli Orvasto on Käpylän Pallon edustusjoukkueen uusi päävalmentajaOlli Orvasto on Käpylän Pallon edustusjoukkueen uusi päävalmentaja
15.11.2021
Käpa

Olli Orvasto on Käpylän Pallon edustusjoukkueen uusi päävalmentaja

Edustusjoukkueen päävalmentajan Ossi Virran siirtyessä ensi kaudeksi Valkeakosken Hakaan seura aloitti välittömästi uuden päävalmentajan rekrytointiprosessin. Uuden päävalmentajan palkkaamisessa päästiin nopeasti ratkaisuun, kun joukkueen päävalmentajaksi on nimetty Olli Orvasto. 40-vuotias turkulaislähtöinen Orvasto on toiminut viimeiset 15 vuotta päätoimisena jalkapalloilun parissa useissa eri rooleissa. Viimeiset vuodet hän on keskittynyt aikuisten valmentamiseen toimiessaan kaudet 2017–2018 FC Jazzin edustusjoukkueen päävalmentajana Kakkosessa ja viimeiset kolme kautta HIFK:n Veikkausliiga-joukkueen valmentajana ja joukkueenjohtajana. Hän on suorittanut UEFA A-valmentajalisenssin.

Orvasto on innoissaan liittyessään mukaan Käpylän Pallon valmennukseen.

”Hieno fiilis palata päävalmentajan haasteisiin parin vuoden jälkeen. Analyysien ja scouttauksen tekeminen HIFK:ssa ja Veikkausliigassa oli antoisaa, mutta nyt on taas upeaa kaivaa verskat ja fläppitaulu esiin. KäPa on ehdottomasti yksi Suomen johtavista pelaajakasvattajista, ja olen innoissani päästessäni kehittämään edustusjoukkuetta ja sen pelaajia. Joukkue tulee olemaan nuori ja täynnä potentiaalisia pelaajia, joilla on mahdollisuus ottaa isojakin askeleita kohti suurempia ympyröitä. Ennakkoluulottomuus ja kova työnteko luovat pohjat ensi kauden KäPan edustusjoukkueelle. Pyrimme luomaan sellaisen ympäristön, jossa pelaajilla ja joukkueella on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja saavuttaa tavoitteitaan.”

Joukkueen uutena maalivahtivalmentajana aloittaa englantilainen Oliver Pannell. Oliver aloitti seurassa vuonna 2019 ja on viimeiset kaksi vuotta toiminut maalivahtivalmentajana BSM-joukkueessa, sekä useissa United-joukkueissa. Oliver pelasi juniorina Englannissa Notts Countyssa sekä Lincoln Cityssä. Opiskellessaan Atlantassa Yhdysvalloissa hän edusti Clayton Staten yliopistojoukkuetta ja Georgia Revolutionia. ”Ollie” aloitti valmentamisen Georgia Rushin junioreissa Yhdysvalloissa. Lisäksi hän on toiminut valmentajana perinteisessä englantilaisessa Wolverhampton Wanderersissa, jossa roolina oli NA Academy Foundation Phase Coach. Hänellä on UEFA Goalkeeper B -koulutus.

”Siirryn innoissani mukaan edustusjoukkueen valmennukseen. Meillä on monta hyvää nuorta maalivahtia kasvamassa kohden edustusjoukkuetta, ja uudessa roolissani pääsen auttamaan heitä kohti aikuisten pelejä. Tämä on uusi haaste minulle, josta olen todella innoissani.”

Uutena nimenä Orvaston johtamaan valmennustiimiin liittyy myös espanjalainen 26-vuotias Jordi Aluja. Aluja tulee toimimaan joukkueen valmentajana ja fyysisenä valmentajana. Nuoresta iästään huolimatta Aluja on jo kokenut valmentaja ja toiminut synnyinmaansa lisäksi valmentajana Kambodzhan pääsarjan Ankgor Tiger FC:ssä ja viimeiset kaksi vuotta FC KTP:ssä Veikkausliigassa ja Ykkösessä valmentajana, fyysisenä valmentajana, sekä maalivahtivalmentajana. Hän on suorittanut UEFA A -valmentajalisenssin.

”Olen iloinen liittyessäni mukaan seuraan. Tämä on hieno tilaisuus minulle kehittyä lisää valmentajana ammattimaisessa ympäristössä. Haluan auttaa seuraa kasvamaan ja kehittämään parempia pelaajia. Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat jo nyt ottaneet minut lämpimästi vastaan seurassa ja en malta odottaa treenien alkamista. Tulen antamaan kaikkeni logon ja seuran puolesta.”

Joukkueenjohtajana tulee toimimaan Marko Honkanen. Edustuksen taustajoukkoja tullaan vielä täydentämään.

Edustusjoukkue aloittaa harjoittelun kohti uutta kautta ensi viikolla.

 

Lisätiedot Käpylän Pallon edustusjoukkueen toiminnasta:

Marko Honkanen
044 053 3633​​​​​​​
​​​​​​​[email protected]