Käpylän pallo

Oliver Pannell aloittaa seuran maalivahtivalmennuksen päällikkönä

18.12.2021
Käpa

Oliver Pannell aloittaa seuran maalivahtivalmennuksen päällikkönä

KäPassa päätoimisena maalivahtivalmentajana 2,5 vuoden ajan toiminut Oliver Pannell ottaa kaudelle 2022 isompaa vastuuta koko seuran maalivahtivalmennuksen kehittämisestä, kun hänet on valittu seuran maalivahtivalmennuksen päälliköksi (Head of goalkeeping).

Oliver aloitti seurassa vuonna 2019 ja on viimeiset kaksi vuotta toiminut maalivahtivalmentajana BSM-joukkueessa, sekä useissa United-joukkueissa. Hän pelasi juniorina Englannissa Notts Countyssa sekä Lincoln Cityssä. Opiskellessaan Atlantassa Yhdysvalloissa hän edusti Clayton Staten yliopistojoukkuetta ja Georgia Revolutionia. ”Ollie” aloitti valmentamisen Georgia Rushin junioreissa Yhdysvalloissa. Lisäksi hän on toiminut valmentajana perinteisessä englantilaisessa Wolverhampton Wanderersissa, jossa roolina oli NA Academy Foundation Phase Coach. Hänellä on UEFA Goalkeeper B -koulutus. Oliver toimii kaudella 2022 maalivahtivalmentajana edustusjoukkueen ja BSM-joukkueen lisäksi 10U ja 11U -joukkueissa.

Maalivahtien valmennuksesta seurassa vastaa Oliverin lisäksi Elis Rintala ja Jordi Aluja.

Espanjalainen 26-vuotias Jordi Aluja vastaa 07U, 08U, 09U -joukkueiden maalivahtivalmennuksesta. Nuoresta iästään huolimatta Aluja on jo kokenut valmentaja ja toiminut synnyinmaansa lisäksi valmentajana Kambodzhan pääsarjan Ankgor Tiger FC:ssä sekä viimeiset kaksi vuotta FC KTP:ssä Veikkausliigassa ja Ykkösessä valmentajana, fyysisenä valmentajana, sekä maalivahtivalmentajana. Hän on suorittanut UEFA A -valmentajalisenssin. Jordi toimii myös edustusjoukkueen toisena valmentajana.

27-vuotias Elis Rintala on valmentanut seurassa maalivahteja jo usean vuoden ajan ja oli mm. mukana voittamassa BSM-kultaa kaudella 2019. Tällä kaudella hän valmentaa ASM, B2 ja B2 -joukkueiden maalivahteja.

Oliver on mielissään maalivahtivalmennuksen uusista tuulista ja innoissaan päästessään työn touhuun tiiminsä kanssa.

”Uudelle kaudelle olemme ottaneet käyttöön päivitetyn maalivahtivalmennuksenlinjauksen. Yhdessä Jordin ja Eliksen kanssa työskentelemme entistä tiiviimmin yhdessä ja täten pystymme tuomaan maalivahtien arkeen lisää harjoutuksia maalivahtien yksilölliseen harjoitteluun. Jatkossa haluamme entisestään parantaa maalivahtivalmennuksen rakenteita, maalivahtien yksilöllisiä kehityssuunnitelmia ja valmennuslinjausta. Täten pystymme tarjoamaan paremman ympäristön pelaajille kehittymiseen.”