Käpylän pallo

Miika Kauppila ja Peik Koskinen sopimuksiin!

13.08.2021
Käpa

KäPan edustusjoukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Mukaan joukkueeseen liittyy seuran omat kasvatit Miika Kauppila (s. 2000) ja Peik Koskinen (s. 1997).

Miika Kauppila pelasi viime kaudella IF Gnistanin riveissä Miesten Ykköstä, mutta kausi päättyi ennen aikojaan loukkaantumiseen. Nyt mies on toipunut jälleen täyteen pelikuntoon. Kausilla 2018 ja 2019 hän oli KäPan edustusjoukkueen runkopelaajia Kakkosessa.

Hyvillä mielin tulen jengiin mukaan. Hyvät pelaajat ja hyvät valmentajat takaavat varmasti sopivat olosuhteet kehittyä pelaajana eteenpäin. Tavoitteena on saada itseni takaisin pelikuntoon ja sitä kautta auttaa joukkuetta saavuttamaan tavoitteet ja tietenkin kehittyä pelaajana eteenpäin. Nyt kun olen muutamissa treeneissä ollut mukana, niin joukkue painaa hyvällä sykkeellä eteenpäin ja kaikki antavat 100 % treeneissä.

Peik Koskinen on pelannut ja opiskellut viimeiset vuodet Yhdysvalloissa. Nyt hän palaa takaisin kasvattiseuraansa, jonka riveissä hän pelasi 12 peliä Kakkosessa jo kaudella 2015.

Hyvällä fiiliksellä tulen mukaan jengiin. Kiva päästä pelaamaan taas kasvattajaseurassa hyvässä valmennuksessa ja hyvien pelaajien kanssa. Tavoitteena henkilökohtaisesti on päästä takaisin kuntoon ja auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon loppukauden ajan. Meininki on vaikuttanut tosi hyvältä. Treenit on ollut hyvin organisoituja ja tempo on ollut kova. Olen viihtynyt todella hyvin.


Tervetuloa kotiin kundit!