KäPan joukkueilla hienoa menestystä syksyn nuorten sarjoissa!
KäPan joukkueilla hienoa menestystä syksyn nuorten sarjoissa!

KäPan joukkueilla hienoa menestystä syksyn nuorten sarjoissa!

10.10.2021

Monet syksyn nuorten sarjoista saatiin päätökseen tänä viikonloppuna, ja KäPan joukkueille tulikin jälleen mukavaa menestystä.

KäPan B2-joukkue voitti syksyn P17 Kakkosen lohkonsa todella vakuuttavalla tekemisellä, ja nousee täten ensi vuodeksi B-poikien Ykköseen. Joukkue voitti 11 ottelustaan 10 ja pelasi kerran tasan tappiosarakkeen näyttäessä pyöreää nollaa. Joukkueen valmentajina on toiminut Vesa Wimmer ja Pasi Pihamaa.
 


Toisessa lohkossa pelannut KäPa U16 sijoittui sarjassa upeasti toiseksi. Joukkuetta valmentaa Jude Saarto ja Kalle Hakkola.

P17 Kakkosen sarjataulukot löydät täältä

06 City nousi syksyksi P15 Ykköseen ja sijoittui lopulta lohkonsa kolmanneksi tasapistein sarjan ykkösen ja kakkosen kanssa. Joukkuetta valmentaa Tapio Partanen, Bichari Battarai ja Mikko Helsenius

P15 Ykkösen sarjataulukko

07 City nousi myöskin syksyksi P14 Ykköseen ja säilytti sarjapaikkansa myös ensi kevääksi sijoituttuaan sarjassa toiseksi. Joukkuetta valmentaa Jukka Vuolio.

P14 Ykkösen sarjataulukko

09 City voitti P12 Kakkosen lohkonsa ja nousee ensi vuodelle P13 Ykköseen. Joukkuetta valmentaa Kalle Hakkola ja Bichar Battarai.

P12 Kakkosen sarjataulukko
 

 

KäPa 07 United sijouttui viime viikolla pelatusssa ikäluokkansa SPL lopputurnauksessa hienosti kuudenneksi.

06 United pelaa Kaj Pahlman lopputurnauksessa Tampereella 21.–24.10.2021.

Dataline Sport | Molentum Oy