KäPa edustusta U16, U17 ja U19 -poikamaajoukkuetapahtumiin
KäPa edustusta U16, U17 ja U19 -poikamaajoukkuetapahtumiin
KäPa edustusta U16, U17 ja U19 -poikamaajoukkuetapahtumiin

KäPa edustusta U16, U17 ja U19 -poikamaajoukkuetapahtumiin

20.08.2021

Kolme KäPa-pelaajaa on valittu elokuun poikamaaotteluihin. Elias Collin valittiin U19-maajoukkueen Ruotsi otteluihin, Joonas Kekarainen U17 Islanti -peleihin ja Max Kurvinen U16-maajoukkueleirille. Ottelut ovat Eliakselle ja Joonakselle uran ensimmäiset poikamaaottelut.

Elias siirtyi seuraan 2 vuotta sitten NJS:stä. Joonas ja Max ovat puolestaan kulkeneet koko United-polun läpi 9-vuotiaasta alkaen.

Kysyimme kundeilta, mitä maajoukkuekutsu heille merkitsee ja mitkä ovat heidän tavoitteensa futaajina tulevaisuutta ajatellen.


Elias Collin

"Maajoukkuekutsu on itselle luonnollisesti tosi iso asia ja ylpeyden aihe. Pienestä pitäen olen haaveillut siitä, millaista olisi laittaa Suomen paita päälle. Nyt vain täytyy näyttää parasta osaamistani kentällä. Tavoitteet kuuluvat mielestäni olla korkealla. Henkilökohtaisesti futaajana tavoitteenani on pelata jalkapalloa ammatikseni ulkomailla."


Joonas ”Jopo” Kekarainen

”Maajoukkuekutsu on iso asia minulle. Ensinnäkin on todella hienoa edustaa omaa maata, mutta kutsu on myös suuri palkinto kaikesta työstä mitä seurassa sekä omalla ajalla on tehty. Tavoitteeni jalkapallon suhteen ovat korkealla. Haluan päästä ammattilaiseksi ulkomaille.”


Max Kurvinen

”Onhan se aina hienoa päästä leireille ja muihin tapahtumiin mittaamaan tasoa muiden ikäluokan parhaiden kanssa. Ja antaahan nuo kutsut aina kivasti lisä motivaatiota treenaamiseen. Haaveenani on pelata jalkapalloa ammatiksi ja edustaa omaa maata miesten maajoukkueessa.”

 

Suuret onnittelut kaikille kolmelle!

 

Linkit Palloliiton uutisiin:
https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u16-pojat-nimetty-elokuun-maajoukkueleirille
https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u19-pojat-nimetty-syyskuun-ruotsi-otteluihin
https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u17-poikien-islanti-maaottelut-toteutuvat-ensi-viikolla-joukkuetta-taydennetaan-2

Kuvat: Mikko Piispa (c) ja Ette-Sjöstedt-Nurmi (c).

 

Dataline Sport | Molentum Oy