Kakkosen otteluohjelma on julkaistu! KäPa aloittaa kotipelillä 25.4.

Kakkosen otteluohjelma on julkaistu! KäPa aloittaa kotipelillä 25.4.

10.02.2021

Kakkosen otteluohjelma kaudelle 2021 on julkaistu. KäPa aloittaa pelinsä 25.4. kotiottelulla Vallilanlaaksossa, kun vastaan asettuu Atlantis. Toinen kotipeli on jo heti perään seuraavana sunnuntaina 2.5. ja vastassa on tällöin lappeenrantalainen PEPO.

Päävalmentaja Ossi Virta kommentoi tulevan kauden vastustajia ja lohkoa seuraavasti:

"Sarjanousijana vastaan tulee tulevalla kaudella useita kovia vastustajia, ja Kakkonen on Kolmoseen verrattuna aivan eri tason sarja, joten kaiken pitää mennä kaudella nappiin, jos sarjassa haluaa pärjätä. Itselle mielenkiintoisia joukkueita ovat KTP ajoiltani tutut MYPA ja PEKA sekä PEPO, joilla kaikilla on varmasti kova joukkue kasassa. KuFu tietenkin KUPS:in farmijoukkueena tulee olemaan vahva. Kiffenillä on tälle tasolle todella nimekäs ja laadukas ryhmä kasassa. PKKU:n ehdimme jo kohtaamaan reilu viikko sitten Winterliigan pelissä, mutta siitä ottelusta on turha vetää suurempia johtopäätöksiä heidän iskukyvystään. PKKU:ssa on paljon nuoria hyviä pelaajia ja osaava valmennus. Reippaalla on meritoitunut valmennus ja varmuudella hyvä pelaajamateriaali tulevalla kaudella."

Kaksinkertaisen sarjan jälkeen lohkon neljä parasta joukkuetta pelaavat yksinkertaisen jatkosarjan ja varsinaisen kauden pisteet toimivat lähtöpisteinä. Jatkosarjan voittaja nousee Ykköseen kaudeksi 2022.

Toivotaan, että korona ja sen myötä katsojarajoitukset hellittävät, ja kaikki Käpaläiset pääsevät sankoin joukoin kannustamaan edustusjoukkuetta KäPa Campukselle Vallilanlaaksoon Kakkosen A-lohkon matseihin!Otteluohjelma kokonaisuudessaan nähtävillä:
https://www.palloliitto.fi/kakkonen/ottelut

Dataline Sport | Molentum Oy