Käpylän pallo

Jani Kaukomaa jatkaa edustuksen takalinjoilla!

17.12.2021
Käpa

Jani Kaukomaa jatkaa edustuksen takalinjoilla!

Viime kaudella KäPan edustusjoukkueen vahvuuteen siirtynyt toppari Jani Kaukomaa on tehnyt jatkosopimuksen. Kaukomaa pelasi viime kaudella todella vahvan kauden Kakkosessa ja hänet valittiin joukkueen kauden parhaaksi pelaajaksi.

Kaukomaa jatkaa KäPassa innostunein fiiliksin.

”Hyvät fiilikset jatkosta Käpassa, halusin itse kovasti jäädä seuraan hyvän viime kauden jälkeen. Homma toimi mallikkaasti niin kentällä, kuin sen ulkopuolella.

Kaukomaalla oli myös tärkeä rooli tuomassa kokemusta KäPan nuoreen joukkueeseen viime kauden ajan.

”Oli itsellenikin uudenlainen tilanne, koska minut hankittiin tuomaan kokemusta ja varmuutta muuten niin nuoreen joukkueeseen, ja olin joukkueen vanhin kenttäpelaaja. Pientä totuttelua vaati, koska olen tottunut olemaan joukkueen nuorimpia, joten roolin omaksuminen omaksi otti hetken aikaan ja lopulta luonnistui kivasti! Yllätyin myös kuinka hyviä nuoria pelaajia KäPassa kasvaa ja on mahtava olla heille esimerkkinä. Tuloksellisesti viime kausi nousijajoukkueelta meni hyvin. Meillä oli poikkeuksellisen kovatasoinen lohko, jossa oli hyviä joukkueita ja silti olimme reilusti putoamistaistelun yläpuolella!”

Tavoitteet puolustuksen lukolla ovat korkealla tulevalle kaudelle.

"Henkilökohtaisena tavoitteena on pysyä kunnossa ja täten pelata enemmän otteluita, kuin viime kaudella. Muutama huonosta tuurista johtuva loukkaantuminen lopetti viime kauden etuajoissa, joten toivottavasti niiltä vältytään! Toinen iso tavoite on omalla tekemisellä näyttää, että ihan rauhallisella perustekemisellä pääsee pitkälle, ja jos joku potentiaalinen nouseva tähti oppii minulta jotain, se on aina loistava tunne myös itselle. Joukkueen tavoite tulee varmasti olemaan, että pystytään pelaamaan yhtä rohkeata ja kaunista jalkapalloa kuin viime kaudella eikä turhaan pelätä virheitä, se kehittää. Sijoitus pitää aina olla parempi, kuin edellisellä kaudella!

Joukkueen vastuuvalmentaja Olli Orvasto on ollut tyytyväinen kauden ensimmäisiin treeniviikkoihin

”Preseason alkaa olla takana ja joukkue siirtyy lauantain ottelun jälkeen ansaittuun joulun viettoon. Parin viikon aikana harjoituksissa on käynyt testipelaajia sekä mukana ovat tietysti olleet seuran omat nuoret sopimuspelaajat. Nuoret pelaajat ovat tehneet minuun positiivisen vaikutuksen. Potentiaali on toki tiedossa, ja olen vakuuttunut, että usea nuori tulee yllättämään katsojat hyvillä otteillaan. Tammikuun alussa saadaan myös kokeneita pelaajia takaisin harjoitusryhmään ja jalka laitetaan heti kaasulle. Heti tammikuussa aloitamme otteluiden pelaamisen noin viikko per peli tahtia. Haluan toivottaa kaikille KäPalaisille rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta.”