Ilmoittautuminen kesän liikunta-, maalivahti- ja United-leireille on auki!

Ilmoittautuminen kesän liikunta-, maalivahti- ja United-leireille on auki!

04.02.2021

Käpylän Pallon liikuntaleirit on suunnattu kaikille 5­–13-vuotiaille!
Edistyneimmille futaajille KäPa tarjoaa ammattivalmentajien vetämiä maalivahti- sekä United-leirejä.
Nuoremmille innokkaille futareille suosittelemme kolmen päivän futiskoulua.

Paikkana leireille ja kouluille toimii KäPan uudistunut valmennuskeskus, KäPa Campus.
 

Leirien tausta ja tavoitteet

Käpylän Pallo ry on järjestänyt lapsille ja nuorille suunnattuja liikuntaleirejä jo vuodesta 2008 alkaen, ja viime vuonna leireille osallistui lähes 300 lasta. Liikuntaleirien menestys perustuu asiantuntevien ohjaajien ja monipuolisen ohjelman lisäksi pitkäjänteiseen yhteistyöhön sekä leiriläisten että vanhempien kanssa. Erityisen tärkeää meille on säilyttää hyvä ja luotettava maineemme hauskojen ja turvallisten lasten liikuntaleirien järjestäjänä.

Tiedämme kokemuksesta, mitä innostava ja turvallinen leiriohjelma vaatii. Kaiken toimintamme lähtökohta on edistää jokaisen lapsen liikunnallisuutta ja kannustaa kehittymään omalla tasollaan.


 

Liikuntaleirit kesäkuu 2020

Liikuntaleiri on suunnattu kaikille 2008–2016-syntyneille lapsille!

Leirien ohjelmaan kuuluu sporttisia pelejä ja leikkejä innostavassa ilmapiirissä. Leiriläiset jaetaan ikäryhmiin, jotka viikon aikana liikkuvat kokeneiden ja asiantuntevien ohjaajien johdolla. Lajivalikoimaamme kuuluu mm. sählyä, ultimatea, jalkapalloa, käsipalloa, futispesistä, ja tottakai, lasten suosikkia yukigassenia. Tämän lisäksi, leiri loppuu olympialaisiin, jolloin lapset jaetaan joukkueisiin ja kilpailemme erilaisissa lajeissa. Kaiken kaikkiaan viikon aikana ehdimme pelaamaan ja tutustumaan moneen eri lajiin sekä leikkimään monia eri leikkejä!

Leiripäivät alkavat yhteisesti klo 9.00 leirivastaavan aamunavauksella, jonka jälkeen leiriläiset jaetaan omiin ryhmiinsä. Päivät leirillä päätetään klo 16.00 leirivastaavan ohjaamalla yhteisleikillä. Työkiireitänne helpottaaksemme lapsen voi tuoda jo klo 8.15 ja hakea vasta klo 16.30 mennessä. Leiriviikon hinta on 99 euroa (180 €/2vko), joka sisältää ohjatun viikon lisäksi kaikki pelivälineet, liikuntatilat (myös sadepäivinä), lämpimän lounaan sekä leirinpaidan. Kaikki leiriläiset on vakuutettu.
 

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla sopivaa ajankohtaa:

Liikuntaleiri 7.–11.6.2021
Liikuntaleiri 14.–18.6.2021 

Liikuntaleiri 2.–6.8.2021
Liikuntaleiri 11.–15.10.2021United-leirit kesäkuu 2020

Edistyneimmille futaajille Käpylän Pallo tarjoaa ammattivalmentajien vetämiä United-leirejä. United-leirit ovat tarkoitettu vuosina 2008–2014 syntyneille pelaajille, ja tervetulleita ovat myös muiden seurojen futarit.

United-leireillä pääpaino on jalkapallon harjoittelussa ja pelaamisessa. Leirin aikana harjoitellaan niin koordinatiivisia valmiuksia, teknis-taktisia jalkapallotoimintoja kuin myös motorisia laji- ja liiketaitoja. Kaikki harjoitukset ovat suunniteltuja seuran ammattivalmentajien toimesta. Lisäksi leirillä tullaan pelaamaan paljon lasten ikään ja kehitysvaiheeseen sopivia pelimuotoja niin, että kaikki saavat kokea pätevyyden tunnetta, yhteenkuuluvuutta ja autonomiaa.

Päivän rakenne United-leireillä on seuraavanlainen:

  • klo 10.00 Toivotetaan pelaajat tervetulleeksi leirille ja kerrotaan päivän oppimistavoitteet.
  • klo 10.10–11.30 1.harjoitus (ohittaminen ja teemaan sopivat harjoitteet sekä pienpelit).
  • klo 11.30–12.10  Lounas (sisältyy leirihintaan) ja vapaata pelailua.
  • klo 12.30–14.00 2.harjoitus (kuljettaminen ja teemaan sopivat pelit turnausmuotoisesti).

United-leireistä vastaavat seuran ammattivalmentajat Jesse Martin, JP Savolainen  ja Mohaiman ”Muhis” Abdilamir.
 

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla sopivaa ajankohtaa:

United-leiri 7.–10.6.2021
United-leiri 14.–17.6.2021Maalivahtileirit kesäkuu 2021

United-leirin ohella järjestetään maalivahtileiri, joka on suunnattu kaikille 2008–2014-syntyneille maalivahdeille sekä maalivahtipelaamisesta kiinnostuneille seuran omille sekä seuran ulkopuolisille pelaajille. Tarkoitus on tarjota motivoituneille maalivahtilupauksille harjoittelumahdollisuus, jossa kehitetään niitä taitoja, joita nykypäivän maalivahti tarvitsee. 

Leirin aikana tullaan harjoittelemaan seuraavia asioita: 

  • Maalivahdin perustorjuntatekniikat.
  • Koordinaatio (laji- ja liiketaidot).
  • Pelipaikkakohtainen havainnointi.
  • Maalivahdin teknistaktinen pelaaminen osana joukkuetta (esim. edun antaminen syöttämällä/houkuttelu kuljettamalla jne.).

Leiri tulee toimimaan osana United-leiriä, ja maalivahdit osallistuvat myös leiripäivän aikana järjestettäviin peleihin, joissa opittuja taitoja ja tekniikoita pääse soveltamaan itse pelissä. Päivät alkavat klo 10.00 ja päättyvät klo 14.00. Ravitseva lounas sekä leiripaita sisältyvät leirin hintaan. Vastuuvalmentajana leirien aikana toimii Käpylän Pallon maalivahtivalmentaja Oliver Pannell.
 

Ilmoittaudu mukaan valitsemalla sopiva ajankohta:

Maalivahtileiri 7.–10.6.2021
Maalivahtileiri 14.–17.6.2021
Maalivahtileiri2.–5.8.2021


Dataline Sport | Molentum Oy