Edustustuksen maalivahtiosasto kasassa - Besart Mustafa täydentää kolmikon

Edustustuksen maalivahtiosasto kasassa - Besart Mustafa täydentää kolmikon

28.01.2021

KäPan edustusjoukkueen uusin kiinnitys maalivahtiosastolle on 22-vuotias Besart Mustafa, joka on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut maalivahti Kakkosen tasolta. Hänellä on vyöllään 51 ottelua Kakkosesta.

- Todella hienot fiilikset tehdä sopimus KäPan kanssa. Tavoitteenani on pelata vahva kausi Kakkosessa.

Edustusjoukkueen maalivahtivalmentaja Seppo Felt on mielissään, kun maalivahtiosasto tulevalle kaudelle on kasassa.

- KäPan maalivahtikolmikko kaudelle 2021 on mielestäni hyvä sekoitus nuoruutta, kokemusta, voitontahtoa sekä halua mennä eteenpäin. Jokaiselta maalivahdilta löytyy ominaisuuksia, joita voidaan hyödyntää joukkueen pelitavassa ja taktiikassa. Maalivahdeista nuoruutta edustaa KäPan oma kasvatti Aarre Pillai, jonka vahvuuksia ovat hyvä pelinlukutaito, hyvän liikkuvuuden, 1v1-blokkipelaamisen ja vahva jalalla pelaaminen, joten hän kykenee avaamaan peliä hyvin ja tukemaan pelinrakenteluvaiheessa. Ikänsä puolesta kokemusta edustaa jo kolmatta kauttansa joukkueessa aloittava Simo Partinen. Simo oli viime kaudella yksi tärkeimmistä sarjanousun tekijöistä vahvoilla pelisuorituksillaan. Isokokoisen Simon vahvuuksina voidaan pitää ulottuvuutta, kovaa harjoittelumotivaatiota, analysointikykyä ja lisäksi Simo on hyvä pukukoppipelaaja, jonka puujalkavitseistä saadaan nauttia tulevallakin kaudella.

Besin vahvuuksia ovat jalalla pelaaminen, voitontahto, reaktiot ja halu kehittyä maalivahtipelaamisen eri osa-alueilla. Yhteenvetona voisin todeta, että tulevalla kaudella KäPan maalivahtikolmikon muodostaa peliajasta taisteleva veskariryhmä varustettuna kovalla treenimotivaatiolla. Hyvällä mielellä lähdetään siis harjoittelemaan kohti kevättä ja tulevia sarjapelejä.

Seuraavan ottelun edustus pelaa huomenna klo 11.30 Korson Peakfin Arenalla, kun vastaan asettuu kokenut GrIFK. Otteluun ei valitettavasti oteta yleisöä, mutta voit seurata tapahtumia Twitteristä; @kapaedustus.

Dataline Sport | Molentum Oy