Käpylän pallo

Edustusjoukkue jatkaa sopimustehtailua – Salmi, Ahonen ja Kaukomaa KäPaan!

27.01.2021
Käpa

Käpylän Pallon edustusjoukkue on tehnyt pelaajasopimukset Joonas Salmen, Patrik Ahosen ja Jani Kaukomaan kanssa.

26-vuotias toppari Jani Kaukomaa on pelannut viime vuosina IF Gnistanissa. Miesten Ykkösestä hänellä on kokemusta 40 ottelun verran. Lisää miehen tunnelmista tuoreen sopimuksen tiimoilta voit katsoa oheiselta videolta.

23-vuotias Salmi siirtyy joukkueeseen Gnistanista, jossa hän pelasi viime kaudella Miesten Ykkösessä 16 ottelua. Hän on pelannut KäPassa edellisen kerran kausilla 2013–2014 BSM-sarjaa. Salmen pelipaikka löytyy puolustuksen oikealta laidalta.

”Tosi hyvät ja odottavat fiilikset. Meillä on nuori ja nälkäinen joukkue kasassa, joten hyvää pöhinää riittää treeneissä. Tulevalla kaudella tavoitteena pelata joukkueena hyvää ja tehokasta fudista. Omalta osalta tavoitteenani on pelata mahdollisimman ehjä ja vahva kausi.”


25-vuotias Patrik Ahonen siirtyy joukkueeseen kasvattiseurastaan FC Viikingeistä, jossa hän on ollut edustusjoukkueen kantavia voimia useita vuosia. Keskikenttäpelaajalta löytyy kokemusta Miesten Ykkösestä myös Valkekakosken Hakan riveistä.

”Hyvillä fiiliksellä liityn mukaan Käpylään! Pidän siitä kuinka innostuneita kaikki ovat! Omat tavoitteet ovat, että pysyn terveenä ja pystyn auttaa joukkuetta saavuttamaan asettamansa tavoitteet.”

Päävalmentaja Ossi Virta on syystäkin innoissaan, kun kolmen kokeneen pelimiehen sopimukset saatiin viimeisteltyä. Lisää Ossin mietteitä löydät myös oheiselta videolta.

Edustusjoukkue jatkaa valmistautumistaan tulevaan Kakkosen kauteen ja pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa lauantaina 30.1. Winterliigassa Peakfin Arenalla, kun vastaan asettuu PKKU. Ottelu pelataan ilman yleisöä, vallitsevien Covid-19-rajoitusten vuoksi.
 

Edustusjoukkueen kausikortit tulevat pian myyntiin seuran verkkokauppaan. Pysy kuulolla!
 

Katso video YouTubessa ▶️
 


KäPa Twitterissä
KäPa Edustus Twitterissä
KäPa YouTubessa