ASM-joukkueen avoimet harjoitukset marraskuussa

ASM-joukkueen avoimet harjoitukset marraskuussa

12.10.2021

Käpylän Pallon ASM-joukkue järjestää try out -harjoitukset 8.–21.11. Harjoitukset pidetään Oulunkylän Pikkupekka Areenalla. Joukkue pelaa kaudella 2022 ASM-karsintasarjaa, ja toimii tiivissä yhteystyössä KäPan miesten edustusjoukkueen kanssa.

Joukkuetta kaksi vuotta valmentaneen Linnan Repen siirtyessä pois joukkueesta edessä oli uuden valmennuksen rekrytointi. Prosessi etenikin todella mieluiseen lopputulokseen, ja aika harvalla juniorijoukkueella Suomessa on se tilanne, että joukkueen molemmat valmentajat ovat suorittaneet urheilun- ja liikunnanalan maisterin tutkinnot yliopistosta. Suuret kiitokset Repelle jo tässä vaiheessa kahdesta viime kaudesta joukkueen peräsimessä!

Joukkueen uutena vastuuvalmentajana aloittaa Olusanjo Olutayo. Nigerialaislähtöinen ”Olu” on asunut ja opiskellut pitkään Englannissa. Hänellä on tutkinnot urheilujohtamisesta Loughboroughin yliopistosta ja urheilutieteistä Sunderlandin yliopistosta. Hän on suorittanut UEFA B -valmentajalisenssin. Suomessa hän on toiminut valmentajana ja valmennuspäällikkönä Tervareissa sekä valmentajana PPJ:ssä.

Joukkueen toisena valmentajana ja fyysisenä valmentajana tulee toimimaan Mostafa Asadi. 30-vuotias Mostafa Asadi on aiemmin urallaan toiminut valmentajana MPS:ssä useissa eri ikäluokissa. Hän on koulutukseltaan liikuntatieteen maisteri Jyväskylän yliopistosta pääaineenaan valmennus- ja testausoppi, sekä hän on suorittanut USA:ssa Averett Universityssä ammattivalmentajan kandidaatin tutkinnon.


Tiedustelut:

Marko Honkanen, 044 053 3633, marko.honkanen@kapylanpallo.fi

Dataline Sport | Molentum Oy